• badjibadara
    9.9k
    Slabo, samo dinamomrnatural07

Si pogledao dinamovu pripremnu tekmu protiv Radomlja prošli tjedan?
  • scooniepenn
    6.9k

Nigdje to nisam vidio ili procitao. A cak i da je to rekao, podosta sam siguran da ce jednom kad postane visak u Barceloni prije doci u Dinamo zavrsiti karijeru nego se potucati po Arabijama. Otpocetka njegove karijere imam takav vibe kad je o njemu rijec.
  • Mr Anderson
    20.2k
    Ne kužim kaj se dešava s Čavlinom. Nije ni na pripreme išao, posudba mu je istekla. Ako Neva ide, Livi je još golub na grani, ne kužim stav prema njemu. Sigurno nije lošiji golman od File.
  • mrnatural07
    0

Dobro je kompa, mozes napisat ako znas nesto, ne moras se pravit pametan. Ne stignu svi pogledati svaku minutu svake tekme
  • deda
    46.7k
    Badji ne pilaj čovjeka. Kulušić je bio nit smrdi nit miriši na prvoj tekmi. Danas u 18,30 gledaj na Dinamo+ u kakvom će biti izdanju.

I da, plan za njega je B momčad.
  • Orc123
    16.1k
    Kulusic je podbacio i u Bravu i u Vukovaru.
  • Xpert1992
    675

Kaj nije on i u Sibeniku bio prosle sezone?
  • Orc123
    16.1k
    u sezoni 25/26 prvo bio u Bravu pa tamo nista nije igrao pa smo ga povukli i posudili u Vukovar, a ni tamo se nije proslavio. Steta da se odrekli npr. Rimca koji igra jako dobro u Slo, a doveli njega iz Sibenika samo jer ga Sibenik gurao u 1. Momcad....
  • penetrisac
    339
    Dani je prošao liječnički, uskoro predstavljanje
  • Ivdzo11
    10.2k
    klub se nastojao zaštititi od mogućnosti da igrač prekine karijeru te je ispregovarao klauzulu u ugovoru koja Barçi daje klauzulu o prodaji od 20%.

Malo štur i glup prijevod, ali uglavnom slično kao kod Sergia, Barca zadržava 20% na Danija.... Nikakav reotkup se ne spominje
  • Crni86
    22.4k
    To je topcina, ako je sve ovako kako je napisano iznad to je onda savrsen posao s nase strane
  • DrRatoljub
    990
    Osim povijesti bolesti, moja jedina briga je da je naša zadnja transfer saga s desnim krilom završila s Cordobom.

Valjda će biti bolje ovaj put
  • Jos-Optimus
    11.5k
    Decki, ukratko, ovo sam saznao iz prve ruke...molimo se svi skupa da otresemo Thun, a onda slijedi show program i iznenađenja da se smrznemo, doslovno mi je tako rečeno.Orša je apsolutno sve oduševio profesionalizmom i klasom, Valinčić ima problem s glavom, Livi je li-la zbog šugavih Turaka, ali naginje se tome da ćemo uspjeti. Uglavnom, Thun je prioritet i nakon toga se ide samo na jačanje momčadi.
  • prefontaine
    9.7k
    Šta, ako prekine karijeru, mi barci dajemo 20 posto od onih 600k? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.