• Kermit
    1k
    Samo neka ova garnitura s Bilićem ostane što duže, sjebat će sve što mogu.
    Šta će njima neprijatelj, pored njih samih.

Panem et circenses!
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Oni nisu normalni jbt...gori im klub, a oni pišu objave o člancima od novinara
  • Jurki
    27.9k
    nema tog normalnog covjeka koji bi se primio tog posla.
    U klubu nemaju za bojice iz Pepca.
    Prva momcad nekvalitetna, raskol unutar ekipe. Trener i kapetan ne mogu sjediti u istoj prostoriji.
    Ulica vodi klub i sportsku politiku kluba, vodi sve, a ne odgovara za nista i ne treba namaknuti novce.
    U akademiji je pitanje tko pije, a tko placa. Spizdili B ekipu u cetvrti rang takmicenja da igraju protiv lokalnih klestera u vukojebinama gdje jos nema struje i asfalta.
    Bilic je napravio jedan odlican potez, a to je povecanje place kompletnoj upravljackoj strukturi kluba.
    Da si jebeni Houdini, toliku kolicinu sranja koju su uspjeli napraviti ne mozes ispraviti.

Da su stavili u njihovu upravu npr Pacha, Malog Zeusa, Nortea, Drolju, mene i jos par forumasa koji bi 3 dana lokali od srece nakon njihovog stecaja.. nebi uspjeli toliku kolicinu sranja napraviti ko oni. :rofl:
  • Kermit
    1k
    Da su stavili u njihovu upravu npr Pacha, mene i jos par forumasa koji bi 3 dana lokali od srece nakon njihovog stecaja.. nebi uspjeli toliku kolicinu sranja napraviti ko oni. :rofl: — Jurki

Hahah, slažem se.

S druge strane, ovo je već stvarno postalo degutantno za gledat. Postali su mjerna jedinica za neuspjeh epskih razmjera na svim poljima, ali doslovno.
    Glavno da su se nama smijali, a mi smo vrlo brzo nakon što smo konačno mogli odlučiti o tome tko će voditi klub donijeli doma 2 krune, pravo glasa svim članovima, otvorili klub.
    Samo neka oni kupuju dionice i stavljaju ih na zid, to je sve što mogu. KOLAPS

Prognoziram njihoviu vrlo zanimljivu navijačku sezonu gdje će zbog svoje nemoći raditi sranja gdje stignu.
  • Jurki
    27.9k
    Prognoziram njihoviu vrlo zanimljivu navijačku sezonu gdje će zbog svoje nemoći raditi sranja gdje stignu. — Kermit

Joj da.. nismo vec dugo vidjeli trajni prekid utakmica na čučavcu... evo im ubrzo prilike.. protiv Slovaka.
    Bilo bi lijepo da u teren uleti jedna europaleta.
    A za njom katrige sa narkomanske tribine.

IMG-1685.jpg

Bio bi to sjajan početak nove natjecateljske sezone, baš u njihovom stilu. :rofl:
  • Droljo
    32.3k
    A nitko ne pita od kud im paleta? Tak se unosi pirotehnika, lagano viličarem, a ne ko mi u anusima....
  • Jurki
    27.9k
    A nitko ne pita od kud im paleta? — Droljo

Jebiga rista, ti se bavis samo gemistima, pivama i suhomesnatim proizvodima.. a ne znas da su oni uveli tu novinu da se ide na utakmicu s paletom, da je efektnije za vidjeti.. zastave, baklje, petarde to je vec isfurano i dosadno.
  • austrijanac
    14.1k

Ali ne znam koji dio tocan nije istina?

Predstavljene su brojke dionicarima koje su negativne, te u koje najiskrenije sumnjam.

Kaj su se sad Šole uhvatili…
  • Droljo
    32.3k
    ti se bavis samo gemistima, pivama i suhomesnatim proizvodima — Jurki

Mrvicu sam kompleksniji od toga ali nema veze...
  • DrRatoljub
    1.5k

Koja je ovo tekma bila? Fakat se ne sjećam ovoga.
  • badjibadara
    10.8k
    Otresanje u polufinalu kupa.
  • Jurki
    27.9k
    Otresanje u kupu. — badjibadara

Da kad je Kalinic odglumio ozljedu. :rofl: ili je ta gluma bila u prvenstvu..

Edit: nije Kalinic nego Lucic.. isti kurac, isti profil rupetine. :rofl:
  • jedan u nizu
    20.1k
    Bilo bi lijepo da u teren uleti jedna europaleta. — Jurki

Nemaju oni za europalete!!
    Ona kosta 23 eura, klub to vraca nazad, a na stadionu imaju tzv shitex palete.

Kad vidis da eurica leti sa poljudskog sjevera, onda znas da su osvojili eurojackpot neki ...
  • Pacho
    21.5k
    Garcia i Livaja se ne podnose a orjunaska olupina si ne moze priustiti otpremninu niti jednom od njih.

giphy.gif
  • Jurki
    27.9k
    prodat ce Pukstasa i onda isplatiti Garciju.
    Jedino je upitno dal ce im te pare biti dosta za otpremninu.
    Strategija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.