• pešća
    1.6k
    Hoće li Garcia izać živ sa Poljuda nakon posrtaja protiv Žiline sa Livajom na klupi? To je pravo pitanje koje nitko ne postavlja.

S obzirom da im je kadar sve gori, a međuljudski odnosi u svlačionici blizu nule smatram to sasvim realnim scenarijom. Jednostavno ne vidim kako oni mogu proći Žilinu u dvomeču.
  • Jurki
    26.3k
    Meni ovo i dalje izgleda kao da Markan više neće zaigrati za HajdukKeyser Soze

Tak nekaj pisu i na tovarsportu. Al kak god bilo da bilo.
    Uprava se ovim potezom posrala i po treneru i po sportskom direktoru.
    Ja sam trener, ja odgovaram za rezultat. Moja je zadnja sto se tice prve momcadi.
    Nakon protjerivanja s priprema, Markan ce tek sad rovat protiv Garcije.. on ako bude trener jos mjesec dana to ce biti svjetsko cudo.
    Oni bi ga potirali ca, ali nima se šoldi za isplatiti otpremninu.
  • Mali Zeus
    21.5k
    To je kao da se netko dobro napije na službenom putovanju i dobije suspenziju, al onda kažu u firmi da suspenzija vrijedi samo dok je na putu, a kad se vrati radi kao i prije.
  • Mali Zeus
    21.5k
    Jebote Esmeralda flor de campo je goli k. za ovo.

Predviđenu novčanu kaznu trener i sportski direktor odlučili su preinačiti u blažu, odnosno u trkački trening. Svoj trkački trening Marko Livaja je prekinuo te se neprimjereno obratio prvo sportskom direktoru, a potom i treneru. Nakon toga igrač je samovoljno napustio trening.
  • Jurki
    26.3k
    Marko Livaja je prekinuo te se neprimjereno obratio prvo sportskom direktoru, a potom i treneru.Mali Zeus

Sigurno je Markan spomenuo zenske clanove njihovih obitelji.. vjerojatno majke i glagol.
  • Benedikt
    124
    Zanimljivo kako je ova sapunica počela još prije dva tjedna, a javnost je saznala tek kad su zvali Iris da dođe po njega u Sloveniju.
  • Mali Zeus
    21.5k
    Sigurno je Markan spomenuo zenske clanove njihovih obitelji.. vjerojatno majke i glagol.Jurki

Al s njim će se sjesti i razgovarati i donijeti odluka primjerena Hajduku, ali i njemu trla brla bla bla

KAKO JE OVO DOBRO

200w.gif

Dobra je poruka drugim igračima, moš drkati k., raditi sranja i najgore je kaj ti se može dogoditi je suspenzija na pripremama.
  • Thor
    2.9k
    [img]http://1782829565422.png
    :cool: :rofl:
  • Jurki
    26.3k
    Dobra je poruka drugim igračima, moš drkati k., raditi sranja i najgore je kaj ti se može dogoditi je suspenzija na pripremama.Mali Zeus

Eh da.. kad bi oni bili sposobni razmisljati u tom smjeru.
    Svi ti nogometasi su svjesni da nigdje nece dobiti takve ugovore.. cemu se onda trgati?
    Placa ide i boli te đon.

Garcija je siguran sam htio maksimum izvuci iz ovog škarta od ekipe.. mislim da ce od danas gledati da cim prije dobije otkaz i otpremninu.
  • Mali Zeus
    21.5k
    Garcija je siguran sam htio maksimum izvuci iz ovog škarta od ekipe.. mislim da ce od danas gledati da cim prije dobije otkaz i otpremninu.Jurki

Ako je pametan, što mi se čini da jest donekle.
  • Jurki
    26.3k
    uvijek je bilo da igraci buše trenera.. mislim da bi ovo mogel biti presedan gdje trener buši igrače, momčad i klub :rofl:
  • Mali Zeus
    21.5k
    Ima moju podršku. Deri ih Gonzalo deriiiii
  • Sajla
    21.3k
    svi mi imamo poznanike, kolege, susjede koji navijaju za taj klub iz Splita. neki čak i prijatelje ili rodbinu. pa tako i ja imam prijatelja, stvarno dobar čovjek, inteligentan, uspješan, ali odrastao gdje je odrastao, navija za taj klub i čitajući o ovome što se događa jednostavno mi je on pao na pamet. žao mi ga je. prijatelji smo i kad on pati i meni bude teško.
    i sad sam jednostavno neodlučan i ne znam što da radim. da mu vadim mast pomalo, lagano, blago - ali odmah pa kroz duži period, ili da se strpim još koji (tje)dan pa krenem žestoko i bez milosti, ali da to vremenski ograničim?
  • GOAT
    8.3k
    da mu vadim mast pomalo, lagano, blago - ali odmah pa kroz duži period, ili da se strpim još koji (tje)dan pa krenem žestoko i bez milosti, ali da to vremenski ograničim?Sajla

Vidis da ova njihova sapunica daily izbacuje nove epizode, bolje pozuri i nemoj nesto zaboraviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.