• Xpert1992
    671

To je tak dole, kaj nisu i prije par mjeseci smjenili sportskog direktora ali je nastavil delat posel. Isto ko na svakom poslu, dodje ti sef, uvali ti otkaz jer si pijan svaki dan, ali isto ti veli da nastavis delat ko i dosad.
  • Orc123
    16.1k
    Đava je stah a? Hahaha....usrali se!

Kao sto sam najavio da ce PR sve to fino polizati samo kako oni znaju i onda dođe ovo priopcenje s kojim se poseres po autoritetu i SD i trenera....hahaha koji jebeni cirkus. Usrali se torcide i prosvjeda.
    Nazalost ili na srecu oni ne znaju gdje gone.
  • Benedikt
    124
    Gubitak je uzrokovan nesposobnim vođenjem kluba. Amortizacija iznosi oko milijun i pol godišnje, gubitci su im bili u prosjeku 7-8 godišnje, a kad bi bili u plusu to bi bilo nešto sitno do 2 milijuna
  • NORTE
    25.3k
    Highdug je jedini klub koji ne proizvodi crnilo i medijski cirkus.
  • Omake
    18.5k
    Kaos me nije ovako usrećio od 66. epizode Attack on Titan.
  • austrijanac
    11.7k
    Moja bela petkom s prijateljima je bolje organizirana nego oni dole. Cak i kad se redovno mineralna zaboravi.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Marko Livaja > hajduk
  • Frizura Robija M
    530
    A tako su se slatko 24 sata tješili da nitko nije veći od Hajduka i pravdali svoju novootkrivenu mržnju prema od njih prozvanome bogu.

Očito je pro Livaja struja zajebanija i jača.
  • Krizy
    73.3k
    HNK Livaja Split
  • crophantom
    5.2k
    Na razgovoru kluba HNK Hajduk i Kapetana, Boga, Oca, Stvoritelja Marka Livaje i njegovih predstavnika donešena je odluka da po povratku u Split trener Garcia i SD Graf trče kaznene krugove po Marjanu dok izbjegavaju bengalke kojima ih gađaju predstavnici KN Torcida.
    Za dobrobit Hajduka, prije svega i iznad svih.
  • Jurki
    26.3k
    A u kurac, nema me pol vure i vec filmski preokret radnje.
    Znaci Markan ostaje... krasno.
    Uprava se posrala po treneru i Tahografu, te me nebi nimalo zacudilo da obojica lagano pocnu raditi posao preko kurca tek toliko da ne dobiju otkaz zbog neizvrsavanja radnih obveza.
    Ocekujem epsko srozavanje (ak je moguce jos dodatno srozati stanje prve momcadi). Radit ce sve samo da isprovociraju otkaz i otpremninu.

Livaja je ovim dobio potvrdu da je veci od tog šugavog kluba, ako do sad nismo vidjeli kaj je bolikurcina, sad bumo vidli. Lik ce se tek sad pocet zajebavati. Garciji ce vaditi mast svakodnevno.
    Dio sektaša koji su se obrusili na cacu baluna ce se posut pepelom.. pa nismo tak mislili.. bla bla bla.
    Ostatku momcadi je to direktna poruka.. decki boli vas Kiki Polovanec.. zajebavajte se, tocajte noge u moru, berite placu i boli vas kurac.
    Ako koji segment dole nije bio zatrovan, sad je sigurno.

Nk Raspad Split.
  • ElDorado
    11.9k
    Po ovome kaj su napisali lik ih lagano jebucka. Izgleda da privocira da ga oteraju.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Meni ovo i dalje izgleda kao da Markan više neće zaigrati za Hajduk
  • db-izbjeglica
    20.9k
    ovako uzbudljiv preokret nisam doživio od kako se marisol javno obznanila pred onom šugavom amparo i tako je zaustavila u pruzimanju nasljedstva djeda alonsa.
  • javolimtebejako
    5.5k
    dok izbjegavaju bengalke kojima ih gađaju predstavnici KN Torcida.crophantom

a nije ni to tolko lose kad se naviknes
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.