• Kujtim Shalla
    9.8k
    Možda gledamo ovog trenutka novog igrača Dinama protiv Brazila a da nismo svjesni toga :lol:
  • GOAT
    8.3k
    Neka bude tiho, bolje mi je tako nego da svaki dan imamo neki novi "info" koji bi radio pomutnju. Zvone i ekipa su dokazali da mogu cijeli tim promjeniti ako zatreba tako da im par pojacanja ovo ljeto nece biti tesko naci
  • Laugreano
    5.6k
    Mene veseli sto nema hiaterije na ovoj temi jer jos nitko nije potpisao.
  • Noel
    21.9k
    Nismo nikog prodali. Doveli Oršića, Radeljića, Šivalca, vratio se Kačavenda. Čekamo Livakovića. Vjerujem da se čeka i mjerka jedan do dva kapitalca i to je to. Nema potrebe za histerijom.
  • promatrac67
    81

Slazem se, niti hitnim prodajama. Neka roster ostane i lovi se rezultat, a to je LP!
  • plavizg
    22
    Thun je nakon kapetana ostao i bez prvog napadaca koji je prodan u Grcku
  • Orc123
    16.1k
    Nema histerije....pa mi smo med i mlijeko kad pogledas ostale navijace i klubove. Naravno, treba biti svijestan da je ova ekipa pre malo za LP i igranje na 3 kolosjeka...moramo biti realni jbmu. Naravno, ako ne zelimo biti prolaznici u LP i da netko nabija gol razliku na nama. Ne mozemo sa ovom ekipom igrati na 3 kolosijeka. Toga su svijesni i u klubu i sigurno ce biti dolazaka, a i sam Boban je rekao da ce doci jos 3-4 igraca, a i Kova je najavio da ce biti jos dosta promjena u kadru.

I fakat tema je mirna i nema nikakve histerije pa tako ne vidim potrebu da se to uopce spominje.
  • Bratić
    169
    Upiknut 7 milki od hoxhe i Solde i zatvorili smo već velik dio. Baturina jede djecu na svjetskom, moglo bi tu 5-6 milki sjest i mirni smo. Još s tim imamo luksuz prodat Domingueza, a da imamo spremnu zamjenu. Ovaj rok sam jako miran, čeka se Livi, dva vezna i desno krilo, ali ima vremena za to. Ova ekipa koja je sada bi se trebala moć potuč za LP. Nadam se samo da je trener odradio školovanje. Prošla sezona je bila jako dobra, ali imam osjećaj da bi ova mogla biti osjetno bolja
  • rokikaciga
    15k
    Ak Bati ode za 80m eura mi cemo zaradit 15% profita tj 9.3m eura (ne znam otkud novinarima cifra od 12m od klauzule) + 4% od 80m eura za solidarnost tj 3.2m eura i onda ukupno 12.5m eura od Batija.
  • Bratić
    169

Easy money :D još s tim da krećemo sa B ekipom, a Zebić, Horvat, Varela, Šunta, Šutalo i ekipa čekaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.