• DerHerrKool
    1.2k

Nebi baš rekao da su te dvije stvari usporedive. Žuti je otišao u potpuno drugačijim okolnostima.
  • Zg123
    3.7k
    U Zeljeznicar stize kolonija bivsih igraca/djelatnika Dinama: Marko Maric je vec stigao, Prelec trener, Hrvoje Jozak glavni skaut, Ivo Milic pomocni trener i Stjepan Babic voditelj oml pogona. Dajem im max 6 mjeseci
  • rokikaciga
    15k
    kaj nisu braca Dalton u Sarajevu? Ili je ovo neka druga struja?
  • Zg123
    3.7k
    jesu i vlasnik je onaj neki Ismir Mirvic. Al ima on i brata koji je odnedavno postao vlasnik Zeljeznicara
  • NKDZ86
    8.6k
    nemoj me j... uboga braća vode željezničar i sarajevo :lol: :lol:
    znači od sad prijateljski derbi
  • rakurs
    3k
    Članak u drugoj temi me zainteresirao - imamo li postotak od buduće prodaje za Šutala ili je dogovor bio samo 20 milja + bonusi? Ne mora bit da će u Saudijsku Arabiju, ali čini mi se da bi ovoga ljeta fakat mogao iz Ajaxa. Na internetu ne piše konkretno o postocima ništa, negdje da imamo pravo, negdje da ne.
  • rokikaciga
    15k
    Ako i imamo najvjerojatnije se radi o postotku profita a ne od cjelokupnog transfera
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Mislim da zaključim Vis a vi Žutog, mogu razumjeti nekoga kome to smeta…. Ali ne mogu razumjeti da netko popuje i objašnjava tko i šta je Žuti i da drugima objašnjava šta bi trebali misliti o njemu. Mislim, ako se nekom popuje, Zvone i Mara su bili na promociji knjige pa neka njima popuje za početak…

A i dotaknuti ću se Nike, u mojim ocima on nije nikakav negativac, dapače…. Ovako gledajući iz ove perspektive poslao je Glavonji prvi veliki Fuck you.
  • Paggini
    88.4k
    Ovako gledajući iz ove perspektive poslao je Glavonji prvi veliki Fuck you.vlatkomarkovic

poslao je prije svega fuck you svim dinamovcima i purgerima koji smo ga držali na pijedestalu, a lijepo mu je došla sva ova borba oko kluba idućih 15 godina na koju se naknadno jako elegantno nakačio kao "pionir i prvoborac protiv mamića", a zapravo je debela svinja koja je otišla tovarima u najgorem mogućem trenutku po klub za koji KAKTI navija
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Jedini veliki 'Fuck you' je poslao navijacima i to nakon sto se sastao s istima i bio pristojno zamoljen da dolje ne ide.

Imaginarna borba N.K protiv Mamica je trajala dok se tinta osusila na papiru.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Gle svatko ima svoje tumačenje i razumijem da mnogi mu neće to oprostiti, ali govorim to iz svoje perspektive za mene je to jedan potez koji je tada mladi čovjek pokazao neke stvari među prvima. Istina mogu prihvatiti argument da je samo trebao otići negdje drugdje i onda na drugi način pokazati otpor. No s obzirom da se radi tada o mladicu, nad kojim se cijeli život gledalo kao na buduću veliku nogometnu zvijezdu i kada se sve uzme u obzir, trebalo je imati muda i reci glavonji da se napuši kurca. Kažem mogu prihvatiti argument da je mogao/morao bolje to odraditi, ali uzimam u obzir njegove godine i tadašnju situaciju.
  • DerHerrKool
    1.2k
    Nije on to napravio za navijače i iz otpora prema nepravdi nego iz inata i jer je mislio da će ispast neka faca. Kak kolega @Efes Pilsen kaže, doslovno mu se u razgovoru reklo da će ga se u svemu podržat, ali da ne ide dolje. I obećao je da neće, pa je otišao.
    Nema oprosta!
  • dzno
    26
    Sumnjam da ce cifra biti preko 20m kolko bi trebalo da Ajax ostvari profit, a mi onda potencijalno imamo postotak od profita.
    Svakako bi trebali dobit oko nekih 4-5% solidarity fee-a kakav god da iznos tranfera bude
  • Jos-Optimus
    11.3k
    sramotiš se, odustani. Imaš neki razlog da vrijeđaš Šutala? Tko je naš najbolji stoper na SP? Pokrij se po ušima i ne lupetaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.