• BBBaranja
    4.8k
    Mene kod njega jedino smeta trenerski odlazak u Zvezdu,pogotovo kad je na presicama pričao ekavicom..
  • Jos-Optimus
    11.3k
    dosao nazad na vrhuncu karijere? Ti ga baš voliš pretjerati. Došao je iz Seville u kojoj je imao 19 nastupa, a ta Sevilla je bila dno primere tada. Došao je u Tuđmanovu Croatiu za bijesnu lovu. Svaka čast na svemu, ali nemoj pričati bajke. Ispada kao da se prime Neymar vratio u Santos.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Ti tumači kako hoćeš, ali kada se vratio je bolesno igrao i vratio se i to ne u mirovini, nego s 28 i nakon toga igrao prvu belgijsku ligu i Championship. Sto je puno vise od nekih “velikih legendi”. To je sigurno neupitno. To sto se klub gađa zvao Croatia, ne mijenja koji je klub stvarno bio, a sto se tiče bolesne love i nije ju svu dobio i mogao je negdje drugdje i dalje dobiti takvu lovu, ako ne i veću, tako da toliko o tome…

Kažem nisam njegov najveći fan, nit mi se sviđaju korice, ali ono zbog tog čina mi nikada neće biti bad guy….
  • Jos-Optimus
    11.3k
    pa i nije mogao negdje drugdje. Otišao je kasnije u svoju Zvezdu kao trener, nije baš da mi je neki cool lik što se toga tiče. Ponavljam, on je tada dobio bolesnu lovu koju nije mogao dobiti nigdje drugdje, igrao je ligu prvaka i imao sve moguće privilegije.
  • Droljo
    29k
    igrao je ligu prvakaJos-Optimus

Zato što ju je izborio u kvalifikacijama, sa ekipom naravno, ali velik je njegov utjecaj bio. I to su nam prve dvije lige prvaka jebiga.
  • emilperska
    17k

Vratio se prije SP 1998. (godinu ranije) i na tom SPu je bio jako bitan faktor. Njegovim neigranjem smo i izgubili ulazak u finale vjv. Da budem precizan vratio se s 29 godina.

Uveo je Dinamo 2x u LP. I to skraćenu LP. U sezoni 98/99 kad je LP imala 24 kluba, završili su 2. u grupi sto znaci da su bili u top 12 LPa. Neponovljivo vjv vise ikad.

I kljucno od svega.. Vratio se za lovu od koje jedan veliki dio nikad nije dobio niti ce dobit..
  • Jos-Optimus
    11.3k
    Dečki, ne kažem da nije bio super i ključan igrač, ali nije se vratio iz ljubavi, nego se vratio jer je dobio brutalnu lovu i obećanje da će biti složena brutalna ekipa - što je i bio slučaj
  • Dzoni
    6.4k
    Postoji li igrač koji se vratio u potpunosti iz ljubavi u Dinamo bez masnog ugovora u zadnjih 30ak godina, a da nije bio u potpunosti opran kad se vratio? Meni ne pada na pamet mnogo imena jer igrači uvijek prvo gledaju sebe, a onda svoj matični klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.