• don
    20.3k
    ovo i je potez Grafa na "muda". Na stranu to kakav će prijelazni rok odradit.
  • DerHerrKool
    1.2k
    Ja ću, iskreno, bit razočaran ako se markan ne pojavi na kranjiči na proslavi naslova.
  • mali M
    10k
    Jedino, ali jedino što je njih držalo konkurentnima ovih sezona su bili iritantni Krov, senzacije ko Rebić, Perišić, Brekalo koji su davali tu klasu više i Livaja koji im je držao nos iznad vode. Sva ta zaštićenost sudaca i je dolazila prema Livaji, Krovinoviću, Rebiću, Perišiću... Mislim da će ih od ove godine suđenje i rezultati lansirati u realnost gdje pripadaju pa će opet biti šmrklja i suza "kradadu nas svi"
  • Mali Zeus
    21.5k
    - pjevao mrzim dinamo
    - svađao se s navijačima Rijeke
    - skakao na tribinu Rujevice da se obračuna s nekim tetkom
    - pjevao pjesmice o Šibeniku
    - igrao po raznim turnirima na betonu
    - živi nesportski
    - udario Dajakua

i eto sad čuđenje kako se ovo dogodilo, a sve mu je bilo i sve mu je dopušteno i za sve su mu davali opravdanje, kako klub tako i navijači. To bolesno idolopoklonstvo im se sada fino vraća u glavu.
  • Hnlovac
    6.5k
    sve potpisujem, ali onaj potez skakanja na ogradu na Rujevici je opravdan potez i da je nedaj Bože nekog našeg riječka klošarčina tak vrijeđala, isto bi tak trebao skocit

Bonus ak mu odgrize uho kao Tyson Holyfieldu
  • NKDZ86
    8.6k
    kakvo naslađivanje na zadnjih par stranica :rofl:
    daj ga nama, sigurno u njemu još postoji stara ljubav prema dinamovom grbu, dajte mu šansu. mislim da bi izbio dolje građanski rat
  • Paggini
    88.3k
    Rujevici je opravdan potez i da je nedaj Bože nekog našeg riječka klošarčina tak vrijeđala, isto bi tak trebao skocitHnlovac

potpis, ovo sam već govorio da reakcija dalića i ostalih jazavaca u repki mi je sve rekla o njima.
  • Mali Zeus
    21.5k
    ma ok al sve je vodilo tome , ali naravno da su navijači kluba s juga o treirali kao zločesti riječani vrijeđaju nevinog livaju.
  • vjeko1701
    25.7k
    Dobro, al ovo nije bila utakmica nego trening reprezentacije.
  • badjibadara
    9.9k
    Debil je debil bez obzira na boje koje nosi. Sve je stvar percepcije.
  • Krizy
    73.3k
    Novinari propustili iskoristiti igru riječima "G(r)af Livaje"
  • Hrc-Vg
    1.3k
    kaj udario Dajakua, lik ga je navodno pogodio u glavu i kad je pao na pod pogodio ga nogom i slomio mu rebro.
  • dzis
    1.5k
    10 dana do ziline. Ovi pacijenti ce stvarno ispasti iz europe za vrijeme SP
  • Thor
    2.9k
    Index ima anketu...glasao sam da Ljevaja ostane! :rofl: :rofl: kakav jebeni cirkus :party: gustam u svakoj novoj objavi od Bleda do Dalmacije :rofl:
  • dzis
    1.5k
    Malo mi je ovo SP odvratilo pozornost od rivala…ali Kakav je ovo colorado doli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.