• ElDorado
    11.9k
    Fascinira me nevidjena glupost tih novinara. Naravno da ga pustaju bez odstete ak im oprosti godinu dana place
  • ElDorado
    11.9k
    pa imaju mngre. Livajin je prilicno sposoban lik
  • Paggini
    88.3k
    Al ja jos nigdje nikad nisam vidio da igraci sami sebi moraju naci klub mislim kako to ide?Zg123

U principu je slična stvar bila kod nas s Kangom, tu se odgovornost prebacuje na managera, u smislu da manager je slobodan sam vrtiti svoje kontakte i angažirati se, pa ako dođe ponuda klubu (ili u slučaju hajduka bilo koja ponuda), slobodan je ići.

Samo što ne znam tko će ponuditi Livaju s 33 godine milju godišnje, a miriši na rastanak kao što smo mi imali s Petkom/Pjacom, gdje će morati lika isplatiti dio ugovora ili cijeli.
  • Ivdzo11
    10.1k
    po ovoj zegi u Dalmaciji ne vidim ni čitati vise :grin:
  • NORTE
    25.2k
    Kreće šou!Nogo

Izgleda da je gadna besparica dolje kad ga puštaju da se riješe njegove plaće.

Naravno da su mogli nešto utržit za njega, čudno je svakako.
  • Mlađi referent
    15.7k
    Znači, stvarno povratak u period 2013 - 2020

Fino, fino.
  • GOAT
    8.3k
    Izgleda da je gadna besparica dolje kad ga puštaju da se riješe njegove plaće.NORTE

A koliko se dana trubilo o TovarCoinu i kako ce sad biti puni para
  • Krizy
    73.3k
    15.9.2026 kada dođe, tko će biti najbolji nogometaš lige ne računajući igrače Dinama?Omake

Brrut(aln)i
  • ElDorado
    11.9k
    Zanimljiv je taj put od Livaja ostani do Livaja odlazi
  • Thor
    2.9k
    Jedva cekam ove magarece potkaste i njakanje tko je za, a tko protiv, tko bi trebao otici,tko ostati,uprave,udruge,nadzorni,sponzori...:party: :party: moram osigurati dovoljnu kolicinu kokica samo! :rofl:
  • Peškaman
    9.3k
    Očito da su ga čekali na prvi "kiks", domaći nisu mogli/htjeli povuć potez već su doveli strance.

Njima može doći do velikog financijskog opterećenja ako se trojac Krovinović,Livaja,Šarlija zainati i odluči odugovlačiti s pronalažanjem novog kluba.
  • NVKOD
    13k
    Livaja će, kako doznajemo, dobiti mogućnost da kao slobodan igrač potraži novi klub. Naravno da će mnoge ova odluka iznenaditi, teško da je itko mogao zamisliti da će Hajduk Livaji dati slobodne papire, ali tako sada stvari stoje.Ivdzo11

Čekaj, kako sad to? Zar nije bilo:

Snimka-zaslona-2026-06-29-114155.png

Brzo smo prošli (i to od 14.5.2026.) od "GOAT", "Bog baluna", "Ćaća", "Jedan je Marko" do toga da ga se tjera iz kluba van :rofl:
  • Zg123
    3.7k
    U principu je slična stvar bila kod nas s Kangom,Paggini

Al opet mi smo dobili neke novce za Kangu, ne znam koji klub misli dati place koje imaju svi ti njihovi otpisani igraci i jos dati tovarima odstetu za njih
  • Droljo
    29k
    Samo što ne znam tko će ponuditi Livaju s 33 godine milju godišnjePaggini

Mislim da može dobiti takav ugovor kod arapa sa pol snage a sigurno i tu ima klubova koji bi dali toliko. Pokazat će vrijeme.
  • Omake
    18.4k
    Nekako mi jedino ovo ispod padaju kao desitancije za livaju

Turska, Grčka, Arabija, Emirati. FK Sarajevo jer je glava previše lud da ga ne proba dovest. Najizglednije mi je neki novi turski prvoligaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.