• Sajla
    21.3k
    trenutno stanje u i oko hajduka:

682453c386e05.jpeg
  • criticus
    8.4k
    Dosta napisano, al bi se samo osvrnuo na dvije stvari.

Usporedba Livaje i Petkovića
    Igrački usporedivi, van terena Petković je Boban za Livaju. Petković je bio ljepilo svlačionice a Livaja najčešće razlog raspada. Također, davno sam prijatelju s tribine rekao da ovo s Livajom može završit na 2 načina ili da mu se klanjaju na rivi ako im donese titulu, Napulj za siromašne, ili vjerojatnije da će to bit najveći Pedro u povijesti nogometa u Hrvata. Na dobrom smo putu ka ovom drugom. To je također neusporedivo s Petkovićem, i praktički nemoguće da se dogodi u Dinamu. Dinamovi navijači ne rade kult ličnosti već kluba. Kod nas nikada nijedan igrač nije imao nit će imati status iznad kluba. Ademi je ikona ali nikada nije imao takav status. Modrić, Olmo, Eduardo, Prosinečki itd itd nikad nitko nije imao takav status. Ja nikad nisam imao prezime igrača na Dinamovom dresu, teško da ću i imati. Ne zato što ih ne poštujem i ne volim, već to je dres Dinama ne od tog igrača.

Livaja ima velike zasluge za buđenje rivaliteta
    Ne zaboravite kako su oni izgledali prije njega. Nisu bili u istoj ligi s nama. Nakon njegova dolaska i kvalitetom ali i s tim šta su napravili od njegove ličnosti napokon smo imali i nekog za "mrziti" sve prije je bilo u sferi sažalijevanja. Ona sezona kad smo osvojili u Šibeniku je bila prva nakon dugo vrimena u kojoj sam jako uživa na stadionu od početka do kraja. To je velikim dijelom jer su tovari bili konkurentni.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Livaja će, kako doznajemo, dobiti mogućnost da kao slobodan igrač potraži novi klub. Naravno da će mnoge ova odluka iznenaditi, teško da je itko mogao zamisliti da će Hajduk Livaji dati slobodne papire, ali tako sada stvari stoje.
  • Nogo
    11.6k
    FB-IMG-1782724635079.jpg

Boom!
    Kreće šou!
  • rioda
    17.1k
    Oni su tog Grafa uzeli samo da odradi prljavi posao i riješi se skupih ugovora. Nije to sad ne znam kakva znanost da ti treba 'stručnjak' iz Poljske da to odradi, samo što nitko od njih ne želi preuzeti odgovornost za to, posebno kad će se raditi o Livaji. Poljaka će se lako riješiti kroz par mjeseci ili pola godine, a vodstvo kluba i NH će ostati čisti, kao nismo mi to ništa, sve je Graf sam radiorioda

Ostvarilo se nakon samo 16 dana
  • Ivdzo11
    10.1k
    Livaja će, kako doznajemo, dobiti mogućnost da kao slobodan igrač potraži novi klub. Naravno da će mnoge ova odluka iznenaditi, teško da je itko mogao zamisliti da će Hajduk Livaji dati slobodne papire, ali tako sada stvari stoje.
  • Keyser Soze
    19.7k
    Alo ej ja sam objavio prije tebe!!

Livaja će, kako doznajemo, dobiti mogućnost da kao slobodan igrač potraži novi klub. Naravno da će mnoge ova odluka iznenaditi, teško da je itko mogao zamisliti da će Hajduk Livaji dati slobodne papire, ali tako sada stvari stoje.Keyser Soze
  • Omake
    18.4k
    15.9.2026 kada dođe, tko će biti najbolji nogometaš lige ne računajući igrače Dinama?
  • Thor
    2.9k
    Shit show is in the air! :rofl:
  • Droljo
    29k
    Ja bi livaji ponudio ugovor 1+1 na 300k... Čisto da se zabilježimo :lol:
  • rioda
    17.1k

Rubni reprezentativac Šego
  • jp23
    4.1k
    Nešto mi govori da će to biti Toni Fruk :lol:
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Iskreno nisam iznenaden razvojem dogadaja dolje, nisi bas trebao bit Nostradamus za predvidjet kako ce se to sve zavrsit.
    Ljudi imaju kratko pamcenje, danas si legenda sutra fukara i ako igrac sam ne prepozna da je vrijeme za razlaz onda se to ovako obicno dogodi. Posebno ako je taj igrac najplaceniji u svlacionici.
    Boban je, na srecu, Dinama te Petkovica, Pjace i Ademija prepoznao problem na vrijeme.
    Zmirilo se i kod nas na svasta, pa eto predzadnji clanski dan smo saznali da Bennacer kasni, da Varela zna prespavat itd, a o Petkovicu i WoW navikama da ne pricam.
    To tako moze ici dok rezultat ide i dok je ucinak osjetan, kad to padne otvara se Pandorina kutija.
  • Zg123
    3.7k
    Al ja jos nigdje nikad nisam vidio da igraci sami sebi moraju naci klub mislim kako to ide? Zar to ne bi trebao SD rijesavat? Realno raskid ugovora nece dobiti jer nemaju para za to isto kao i Krovinovic, Sarlija i Spanjolac. Kako oni misle da si oni nadju novi klub?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.