• Sibirski plavac
    9.3k
    Guštala je magarad lani kad su nama odlazili senatori, sprdali nas "kako se to rastajemo s našim legendama", a gle njih sad. Bog baluna, ikona, idol splicke dice i dalmatinski Maradona, i ovako će se na kraju rastati sa njim? U negativi i crnilu. A do jučer se govorilo "triba mu spomenik napravit, čak i da ne uzmemo s njim titulu, kako je čovik probudija cili jedan navijački puk nakon godina jada i ništavila, čudo".

Ali mogli su ovo očekivat. Pa jel uopće ima kluba u njegovoj karijeri iz kojeg je otišao u mirnom tonu? Još su se hvalili glupi magarci kada bi na youtubeu ili tiktoku izasle snimke bivsih Livajinih suigrača, recimo onaj kultni video sa Princeom Boatengom koji je kao opak a u videu prepričava kako se usrao kad mu je Bog baluna u Las Palmasu prišao za vrijeme neke svađe. I onda se magareći puk u komentarima hvalio time, "vidte našeg Markana šta mu je napravia haha HŽV".
  • Crni86
    22.3k
    Odlazak Livaje ce njima dugorocno vise donijet nego odnijet.

Oni dole su bili taoci Livaje zadnjih sezonu,dve
  • emilperska
    17k
    Livaja je njima ono što su nama Oršić i Petković. Čovjek je došao kad su bili 5. u HNLu, uzeli su 2 kupa nakon 9 godina suše i 2 sezone bili u borbi za naslov do zadnjeg kola, u 2 se držali jako dobro pa sjebali klasično sami sebe. On im je bio ta prevaga kao što su nama Oršić i Petković bili na euro razini u odnosu na razne Machade, Santose i Sammire prije. Imao je na razini HNLa taj prgavi gard koji su svi ostali mrzili.

Ono što sam siguran je da nijedan igrač nije tako bio protežiran od medija i sudaca i da je od njega rađena sveta krava i heroj "splicke dice". Mislim da nitko nikad nije dao toliko golova iz penala u HNLu kao on. I da nikome drugom nisu tako opraštani laktovi, vrijeđanja sudaca, suparnika, suparničkih navijača. Ugl baš za nas Dinamovce pojam anti heroja.
    U svakom slučaju mislim da oni i ovakvog poluLivaju više ne mogu naći na tržištu s parama koje imaju odnosno nemaju.
  • NitkoBitan
    37.4k
    Ljetni (temperamentni) Markan.
  • Common Sense
    1.4k
    Eto, a mogli su bit prvaci. Tko to ne želi velikog Ajduka?
  • Danko
    3.3k
    Pa u pravu je markan, tko će normalan trčat po ovoj sparini...
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Tko je njima uopće bio "main man" i "idol splicke dice" prije dolaska Boga baluna? Mijo fuckin Caktaš? Jairo? Stanko jebeni Jurić?

Baš me zanima tko će im to sad biti kad ovaj ode.
  • KtcGoat
    6.2k
    Kako doznajemo, momčad je sinoć imala team-building, a nakon pobjede Hrvatske nad Ganom, dio igrača, njih osmorica, odlučili su otići popiti piće, nazdraviti, podružiti se još malo prije spavanja. Nije to dugo trajalo, ali su u klubu doznali za isto, što pogotovo sportski direktor Roberta Graf nije dobro primio.

Sutradan na treningu je Gonzalo Garcia odlučio kazniti taj dio igrača trkačkim treningom, istrčavanjem krugova, što nije najbolje sjelo Marku Livaji. Ušao je u verbalni konflikt s Garciom i Grafom, a bilo je to toliko žestoko da su isti odlučili kako Livaja mora napustiti pripreme.
  • crophantom
    5.2k
    Ja sam uvijek kraj Livaje u Splitu zamišljao tako da nokautira Garciju na Poljudu kad ga vadi u 70. Minuti protiv Belupa, cijelu prošlu sezonu sam to čekao.

Ovako nam to uskratili, jebote ni zaštitare nije prebio ovo godine, utter woke nonsense
  • Noel
    21.9k
    Kad ti propali sportski direktor poljak kojem repka ni nije na svjetskom i jazavi urugvajac kojem je repka epsku sramotu dozivjela na sp-u i koji glumi trenera seru jer si gledal svoju repku na sp-u onda imaju obojica sreće kaj im ova luda glava nije nos naravnal. Podrška Marku volim samo Dinamo i hrvatsku repku Livaji.
  • Gradina
    158
    Ako mislite da će Livaja stvarno otići iz Hajduka luđi ste od Grafa koji "trenira strogoču" prema hajdučkom božanstvu
  • veselko tenžera
    8.3k
    Vrlo bitnu stvar je napisao @emilperska, s Livajom odlazi njegova supermoć zbog koje ne može dobiti karton zbog koje je u HNLu imao 3 puta manje kartona po utakmicu nego u svim ligama gdje je prethodno igrao. Osim toga, protežiran na puno načina.

U pravu je @Crni86, ovo je njihovo razvaljivanje pušačke sobe i dugoročno pravi put. Kad su zalizanka potjerali, ostalima je jasno da nema zajebancije, a i gotov je njegov teror tako da će i drugi živnuti.

2 bitne stvari za Grafa. Prvo, dosljedan je, apsurd je pričati o tempu sa zalizankom na terenu. Prvom prilikom ga je nogirao. Drugo, ima blagoslov sekte, ovo ni u ludilu ne bi sam smio napraviti. Očito se pripremala giljotina jer je ovaj postao prevelik teret u puno aspekata, najviše financijskom.
  • Crusades
    24.5k
    Nakon toliko godina branjenja i stvaranja svete krave od tog ne previše rječitog maloumnika sad ga zbog ovog bacilO niz vlak... a nedavno je onaj idiot iz Solina objavio sliku trenera i najboljeg strijelca hajduka u euro natjecanjima sa opisom "novi početak". Valjan se u blatu od guštanja.
  • Pacho
    18.6k

Robert TahoGraf ne tolerira manjak tempa i kilometraze.
  • Common Sense
    1.4k
    Ono što me najviše zanima je hoće li bit doček Livaje u Splitu? Je li Iris već krenula po njega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.