• ZG plavi 01
    413
    nece Rijeka bit 10 bodova iza nas kaj ti je hahahahaha
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Ko će im sad prodati "milijune" dresova kad Bog baluna ode? Onaj novi španjolac Nemoral ili kak se već zove? Ili onaj pingvin s madagaskara?
  • Frizura Robija M
    520
    budimo realni to je bio jedini mogući i očekivani ishod ove romanse na tovarski način. Dosljedni mentalitetu i dijagnozi.
  • NORTE
    25.2k
    kažnjen dodatnim trčanjem, no dok su ostali kaznu odradili, Livaja je to odbioKlenx

Legenda.

'taš ti meni reč da ja trčim, aj ča.

Vodstvo kluba ga stavlja na transfer listu i čeka prvu ponudu, dok Marko želi slobodne papire."Sibirski plavac

Ja upravo sad, gifovito.
    2dde0054824088e6755f73b98290c043.gif
  • Dudu
    3.2k
    Zanimljivo Hajduk ima 0 napadača 10 dana prije utakmice (osim krilnog Šege koji glumi špicu)
  • Dendle71
    460
    Ko će im sad prodati "milijune" dresova kad Bog baluna ode?Sibirski plavac

Ionako su im shopovi prazni. Treba platiti dobavljaca. Kazu da ima jos na skladistu ovih od rebića.
  • FazeN
    7.1k
    Zanimljivo Hajduk ima 0 napadača 10 dana prije utakmice (osim krilnog Šege koji glumi špicu)Dudu

Navodno je Graf našao napadača već kako se šuška dolje, trebao bi doći idući tjedan ko fol.
    Ne bi se čudio da mu je Livaja sjeo na penal pa sad dovodi bez problema nekog.
  • emilperska
    17k
    Pričaju na tovarnetu da su je njih 6 gledalo utakmicu repstacije do kasno u noć i da ih je Garcia kaznio dodatnim krugovima, a Livaja je odbio sudjelovat u kazni hehe.

Onda ga je valjda ovaj Graf izbacio..

Ne znam koliko je istine u tome..
  • hardek
    10.4k
    Je Livaja glupan, ali teški retard move je ne dozvoliti igračima da pogledaju utakmicu reprezentacije na pripremama.
  • emilperska
    17k
    Jedva čekam nadjebavanja oko otpremnine..

"MARKANE" SVE IM UZMI! :heart:
  • Orc123
    16k
    kojih 1,7mil eura...zar ti fakat mislia da ce on raskinuti ugovor na svoju stetu nakon sto su ga potjerali s pruprema...oderat ce ih ko kravu....
  • Ivanmtk
    1.8k
    Livaja ih je od pete ekipe lige u tom trenutku, praktički sam doveo do toga da budu konkurenti. Oko njega se gradila momčad, on je vukao, digao ih i po pitanju vidljivosti, privukao gledatelje, stekao kult ličnosti, vjerojatno je igrač sa najviše prodanih dresova u povijesti Hajduka. Kakav god da je on je sigurno njima najveća legenda u modernoj povijest. Zašto sve ovo pišem, zato što samo pokazuje kakav je to klub, a u sljedećim danima ćemo vidjeti i kakvi su to navijači koji će takvog igrača gurnuti pod vlak zbog tamo nekog prolaznog urugvajca koji neće uzeti nikakav trofej niti napraviti nikakav rezultat u Europi. Samo gledajte kako se mijenja narativ prema Livaji od "ćaće" do "bravo Garcija i Graf, napokon netko da mu pokaže sa nije veći od kluba".
  • emilperska
    17k

Ma Garcia je kao Valdas teški anti socijalni lik, vjv pomalo autističan bez razumijevanja za neka događanja u okolini.
    Ne mogu npr. zamislit Kovu kao jednog narodnog trenera i kao protuzezu ovim laptop trenerima da sere Oršiću jer je gledao reprezentaciju zajedno s npr. Beljom..

Kad kažem Kova mislim i na Bjelicu, Jakira, Bilića i općenito taj tip trenera s nosom za društvene odnose unutar ekipe.
  • Orc123
    16k
    Samo je pitanje dokle su oni ostali nakon utakmice :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.