• NORTE
    25.2k
    Vodstvo kluba ga stavlja na transfer listu i čeka prvu ponuduSibirski plavac
    13B1WmJg7HwjGU.webp

Na 10 rata.
  • Thor
    2.8k
    #Marko L ostani! :lol: jos bi malo cupanja i vasih medjusobnih podjebavanja gledali :lol: potjeraj ti Grafa,ko ga hebe,pa onda tak u krug :lol:
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Ala gušta čitati Sportnet u ovakvim večerima. Malo je stvari koje čovjeka ovako razvesele.
    Btw imaju temu i na forum hr-u, sličan cirkus se piše kao i na Snetu hahah
  • emilperska
    17k
    Vrlo bitnu stvar je napisao emilperska, s Livajom odlazi njegova supermoć zbog koje ne može dobiti karton zbog koje je u HNLu imao 3 puta manje kartona po utakmicu nego u svim ligama gdje je prethodno igrao. Osim toga, protežiran na puno načina.

U pravu je @Crni86, ovo je njihovo razvaljivanje pušačke sobe i dugoročno pravi put. Kad su zalizanka potjerali, ostalima je jasno da nema zajebancije, a i gotov je njegov teror tako da će i drugi živnuti.

2 bitne stvari za Grafa. Prvo, dosljedan je, apsurd je pričati o tempu sa zalizankom na terenu. Prvom prilikom ga je nogirao. Drugo, ima blagoslov sekte, ovo ni u ludilu ne bi sam smio napraviti. Očito se pripremala giljotina jer je ovaj postao prevelik teret u puno aspekata, najviše financijskom.
    veselko tenžera

Sve stoji, ali ja bi radije da nemaju Livaju nego da ga imaju.
    A i bit će zanimljivo pratiti financijski rasplet budući da čovjek ima gotovo 1.7m EUR bruto garantirano. Sumnjam da mu ovi to mogu isplatit, a i ovaj valjda ima nekog oko sebe tko mu neće dat da odustane od tog. Jedini način je da ga prodaju maltene besplatno nekome gdje će ovaj zarađivat slično što je po meni čak i nije toliko nerealno, ali koliko se njemu ide u neke Turske i Arabije je drugo pitanje.

Vidim na Snetu da se pozivaju na Bobanov poučak s Petkovićem.Petković je meni bio bolji igrač od Livaje, ali on u Dinamu nikad nije imao ni približno takav kult i značenje za mase kakav ovaj ima tamo..
  • Paggini
    88.2k
    Petković je meni bio bolji igrač od Livaje, ali on u Dinamu nikad nije imao ni približno takav kult i značenje za mase kakav ovaj ima tamo..emilperska

Nikad oni nisu mogli Livaju voljeti koliko je navijač Dinama mogao mrziti Petkovića...

Fali mi ta budala svaki dan.....
  • Dinamosaurus
    120
    Moglo bi nešto od hajduka ipak i biti ove i/ili iduće sezone, čini se da idu zdravim putem
  • Pacho
    18.6k
    Ekskluzivna snimka iz kampa orjune. Bog baluna i pojacanje s Madagaskara:

tumblr_n4l75gZgJ01rd2ow6o1_500.gif
  • KtcGoat
    6.2k
    Ajme razdora medju navijacima sad :love:
  • rioda
    17.1k
    Od idola generacije do izvora frustracije :snicker:
  • Thor
    2.8k
    ...kratak je put od Bleda do Dalmacije :rofl: :rofl:
  • FelceAzzurro
    1.7k

Pitanje je kako ce Markovi poslovni partneri reagirati na ove događaje :halo: :sweat:
  • Paggini
    88.2k
    NA NA NA NA NA NA NA NA

ŽIVI LIVAJA

NA NA NA NA NA NA NA NA
  • crophantom
    5.2k

Ne moraju Boysi više na Pujanke, dole su bar 4 frakcije sad za organizirati 100 na 100 međusobno.
    Protiv Žiline ocekujem bar 2 tučnjave na istoku.

tkjywVc.jpeg
  • miro
    9.1k
    Što kaže WhiteBIT na ovo?
  • Pacho
    18.6k

Od objekta masturbacije do delozacije. Vridilo se rodit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.