• Keyser Soze
    19.7k
    Reklo bi se, nevolje u paklu
  • Klenx
    11.4k
    Prema neslužbenim informacijama koje doznaje tportal, svemu je prethodio sukob s trenerom Gonzalom Garcijom i sportskim direktorom Robertom Grafom. Navodno je dio igrača zbog kršenja klupske discipline kažnjen dodatnim trčanjem, no dok su ostali kaznu odradili, Livaja je to odbio. Prema istim informacijama, upravo je taj događaj doveo do konačne odluke da napusti pripreme.

Točno vidim kako tjera u kurac i njih i trčanje :lol:
  • Ivdzo11
    10.1k
    Neslužbeno doznajemo kako je napadač kažnjen jer se opet posvađao s Garcijom i novim sportskim direktorom Grafom. Kažnjen je po novom stegovnom pravilniku, a koliku će kaznu i kakvu dobiti objavit će klub uskoro.
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Iznenađujuće dosta pozitivnih reakcija na ovo od strane magarećeg puka koliko vidim po forumima i durštvenim mrežama. Naravno ima i ovih koji navijaju za NK Livaja i jebu Garciji i Grafu sve po spisku za ovo, ali dosta ih je zadoovljno.

Koji cirkus će to biti kad onaj neki njihov lokalni medij (tv dalmacija ili tako neš) objavi one ulične ankete, ovaj put na temu tjeranja ćaće sa priprema. :rofl: :rofl:
  • Dinamosaurus
    120
    Oni će vjerojatno odahnuti zbog oslobođenih €1,7mil godišnje što će uštedit od njegovog ugovora, ali pitanje je koliko je njima Livaja bitan

Napomenuo bih da su prošle sezone najjači bili kad je Šego startao umjesto njega a on bi s klupe ulazio u drugom poluvremenu
  • NVKOD
    13k
    Mene zanima hoće li biti dočeka na rivi sutra ujutro nakon kaj dođe busom natrag u Split?
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Sad kada Bog baluna iz inata potpiše za Carevića i tovarsku družinu iz Gorice i zabije na Poljudu za pobjedu. :cool:
  • Frizura Robija M
    519
    Iznenađujuće dosta pozitivnih reakcijaSibirski plavac

Misliš licemjernih? Još do nedavno su ga životom branili i bogom zvali.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    hahah kazneni krugovi su presudili
  • Dzoni
    6.4k
    Livajin odlazak je skuplji van terena nego na terenu. Prije njega, posjeta im je bila ravna našoj sada, broj članova i manji nego naš itd itd. Ne postoji igrač s jačim utjecajem na hajdukovu navijačku bazu u pozitivnom smislu po njih.
    Još su im više pokopane financije, a i četnik zna neki kurac s loptom
  • emilperska
    17k
    Čovjek ode bacit smeće, zalit vrt, zatvorit ogradu i međuvremenu četnika izbace iz Hajduka hahaha..

Livaja je pao u formi i izvedbi, ali s obzirom na njihov kadar on je meni i takav avion za njihov kadar, ali to je moje skromno mišljenje koje proizlazi možda i više radi sjećanja gdje je trpao 4 godine nemilice.

Dobar dan za nas, ako njega više nema u momčadi svakako.. ovi jebivjetri koje dovode iz Segunde nisu taj rang po meni..
  • FazeN
    7.1k
    Vridilo se rodit

images-94.jpg[/img]
  • Thor
    2.8k
    I bogati placu ocito :lol: :lol:
  • hardek
    10.4k
    Stvar je u tome da netko ko ga dovodi mora ponuditi uvjete slične koje već ima, jer Livaja neće otići ako će mu netko dat 50% manje para. Nebi se čudio da se "pravi" glup i uzme si slobodnu godinu dok para kapa
  • Sibirski plavac
    9.3k

Slažem se, možda sam se preblago izrazio. Ali opet mi je baš zbog toga čudno da lik koji je imao kult ličnosti kao valjda nijedan igrač u hajduku u duuugo godina, i da čak i od njega na kraju uspiju napraviti neprijatelja i zamrziti ga. Mislim od magarećeg puka ništa više nemre iznenadit. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.