• Paggini
    88.2k
    Realno njima je to najvece pojacanje trenutno, lik im je uteg, busi trenere, ne pridonosi vise ekipi kao prije i ima najvecu placu u ligiZg123

Lik je jedini koji zna igrat jebeni nogomet u toj ekipi hahahahaha

Na stranu sve njegovo idiotarenje, srbarenje i ostalo, ali lik je daleko jedina klasa koju imaju, pogotovo sad kad im je otišao Rebić, a uskoro i Pukstas
  • don
    20.3k
    long time no see

IMG-0087.jpg
  • Dudu
    3.2k
    Ne bi me cudilo da ga pokusavaju isprovocirat da sam ode.. ogromna placa za nista
  • Orc123
    16k
    blabla car...ide neki Slovensski Bosanac u posjetu kod Nane pa ce ga ostaviri usput u Kninu, dalje ce busom.
  • hardek
    10.4k
    Zaštitari na Bledu mogu odahnut
  • Crni86
    22.3k
    ovo sam i ja pomislio… kad krene crni ves vam samo da okrenu tovare protiv njega pa da ga sto lakse skinu sa sise
  • Orc123
    16k
    ali je jedini jebena klasa uz mozda Pusktasa i njima kvaliteta pada za sigueno 30 posto bez njega!
  • Noel
    21.9k
    Na svjetskom prvenstvu tek skupine završile a u hajduka sezona već gotova. Hehe.
  • T90d
    3k
    ima najvecu placu u ligiZg123

To će i dalje ostati, jer oni para za otpremninu nemaju :lol:

Očigledno je puklo do kraja između njega i Garcie. Nakrcana svlačionica sa strancima, on takav kakav je koktel za propasti, klub je morao odlučiti ili Garcia ili on.
  • Pacho
    18.6k
    Kako sad to? Nakon sto godinama sve kurcologije zalizanog sofera brane time da govore da je ostatak galaksije ljubomoran na boga baluna.
  • GOAT
    8.3k
    Otjeralo cacu :lol: ovo ce biti zanimljivo kao ArsenalFan TV pod Wengerom

giphy.gif
  • hb1
    693
    Samoborček likes this.
  • Dzoni
    6.4k
    Mislio sam ići ranije spavati, ali nakon ovog.., ide jedna sesija guštanja kao prase u blatu
  • Mali Zeus
    21.5k
    Tooooooo

Cirkuuuuss s juga.

Daj mi neko paljenje dresova sad.
  • Pacho
    18.6k
    "Deset godina ruganja konceptu Našeg Hajduka, nakon palamuđenja o privatnim vlasnicima, investitorima, o prekrasnim sportskim pričama iz Rijeke i Osijeka, imaš danas činjenicu da jedino zapravo zdrav klub koji ne proizvodi crnilo oko sebe, koji ne proizvodi gubitke i medijski cirkus koji truje ovu zemlju, je Hajduk, a Hajduk je takav zbog Našeg Hajduka", kazao je tada odvjetnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.