• Navijač Dinama
    12.7k
    Ne bih dao Belju za dva Budimira.marcio amoroso

Treći strijelac druge najbolje lige na svijetu. Zadnjij par sezona u vrhu uvijek. A Beljo recimo nije imao mjesta u Augsburgu, da se ne lažemo, bundesligaškom davljeniku.

I meni je Beljo draži nego svaki napadač i skoro igrač trenutno u rosteru Hrvatske i smatram kao i sto sam pisao da je apsolutno zasluzio poziv više nego recimo Matanovic, međutim, Ante Budimir je najbolji hrvatski napadač u ovome trenutku.
  • vjeko1701
    25.7k
    Malo je već naorno stalno slušati o Belji u Augsburgu prije dvije godine. Beljo nije isti grač koji je onda bio. Napredovao je u Rapidu, napredovao je u Dinamu i u uzlaznoj je putanji.
  • Masto
    1.6k
    James Rodriguez
  • Cif
    486
    najbolji hrvatski napadač za Osasunu i njezin stil nogometa.Definitivno ne najbolji hrvatski napadač.
  • Jurki
    26.2k
    Dober je igracFacke

Da, skauti svih klubova su totalni debili pa nisu vidjeli takvu klasu.. koja je nakon 300 godina La Lige i Osasune jos uvijek u Osasuni.
  • Papastrumf
    23.3k
    Treći strijelac druge najbolje lige na svijetu. Zadnjij par sezona u vrhu uvijek. A Beljo recimo nije imao mjesta u Augsburgu, da se ne lažemo, bundesligaškom davljeniku.

I meni je Beljo draži nego svaki napadač i skoro igrač trenutno u rosteru Hrvatske i smatram kao i sto sam pisao da je apsolutno zasluzio poziv više nego recimo Matanovic, međutim, Ante Budimir je najbolji hrvatski napadač u ovome trenutku.
    Navijač Dinama

Da se ne lazemo, Petkovic prije dinama je skupljao mrvice u Italiji, Oršić je igrao u Južnoj Koreji. Kakve veze ima to što je bilo prije 3 godine, posebno za jos uvijek mladog igraca?

Budimir je ocito odlican igrac za Osasunu, ali i ja bih u dinamu 3 puta radije gledao Belju nego njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.