• OsamŠest
    7.7k
    Kovačić mi i djeluje kao lik koji bi sam okrenuo Zvonin broj i ponudio se..
  • Paggini
    88.6k
    Mislim da je nerealniji bio Bennacer prošle godine nego Kovačić ove godine!!!!

SANJAJMO KIBICI MOJI PLAVI!!!
  • SAS1987
    20.2k
    Mateo? Sine moj, dvije Kove su previše za Dinamo :lol:
  • blue heart 72
    3.6k
    Nemojte nam to raditi. Makar se tema zove mokri snovi, na spomen Kove je nekako osjećaj da bi to moglo biti i više od snova
  • Fan
    2.4k
    Pa ni ne vidim zašto bi to bilo nerealno. Top klubovi nema šanse da ga itko želi, eventualno neki mid table klub lige petica koji vjerojatno ni nema previše para ili saudijci/turci, a ne vjerujem da mu se tamo ide.
    Da mu ove godine, a ne sljedeće, ističe ugovor, ruku bih u vatru stavio da dolazi u Dinamo, ali ni sad nije nemoguće da mu city ponudi sporazumni raskid ako ne dođe neka ponuda od 10m+ sa jako dobrom plaćom da ju prihvati u Europi.
  • NitkoBitan
    37.5k
    Top klubovi nema šanse da ga itko želi, eventualno neki mid table klub lige petica koji vjerojatno ni nema previše paraFan

Kopao sam nedavne vijesti i bilo je da su Talijani zainteresirani za njega (Milan, mozda i Inter), a City bi trazio oko 15 milijuna za odstetu. Tamo bi sigurno imao barem 3-4 milijuna eura godisnju placu. Itekako je Kova jos uvijek vruca roba na trzistu.
  • Kumerle
    3.1k
    Meni je život s Modrima bio izvanredan i volio bih uzvratiti koliko mogu, klubu i navijačimaaustrijanac

Ako mu je 2010.-2013. bilo ovako, što će mu tek sad biti s novom upravom, više navijača i novim stadionom :cool:
  • vjeko1701
    25.7k
    Apsolutno vidim scenarij di ga želi recimo Inter, sad je samo pitanje dal ga mogu platiti pošto City očekuje barem 12-15M za njega.

U svakom slučaju ovo ljeto nije ni najmanje realan.
  • darkcro
    324
    Realno, Mateo u Inter na 1-2 sezone i onda kod nas, taman da zaokruži priču i u Interu i doma.
  • Crni86
    22.3k
    Kova je usel u zadnju godinu ugovora…. Mozda je ovog trenutka ne realan, ali sta bi moglo bit pred kraj prijelaznog roka ako se sa nikim ne dogovori? Ako nekim ludim i suludim cudom odluci cekat dinamo ako se cuo npr sa Zvonom….

Na kraju i cityu ce bit bolje pustit ga dzabe da se rijesi njegove place jer 3 mjeseca kasnije ionako moze potpisat za bilo koga…

Na kraju vidimo i sad vec da je malo nacet ozlijedama, ne zelim kovu vrijedat ali onako da dode s 34 godine… nekako mi je to pre kasno i pitanje je koliko bi mi stvarno dobili od kove. Idealno bi bilo ove ili iduce sezone.
    očekuje barem 12-15M za njega.vjeko1701

Nezz da li je ovo realno s obzirom na ozlijedu ove sezone i zadnjih godinu dana ugovora. Meni se cini da ce potrazivanja od strane citya za kovu bit ispod 10tke.
  • vjeko1701
    25.7k
    Mozda je ovog trenutka ne realan, ali sta bi moglo bit pred kraj prijelaznog roka ako se sa nikim ne dogovori?Crni86

Al u ovom ne vjerujem. Igrač koji ima takav CV, sigurno će se naći netko barem iz vrha serie A. Još malo pa ćeš u Italiji sa 30 godina biti izlazni junior.
  • Droljo
    29k

Nakon sto miljona bitno je što se igraču da...
  • Jurki
    26.4k
    Još malo pa ćeš u Italiji sa 30 godina biti izlazni junior.vjeko1701

A to je ta nova njihova strategija za ozdravljenje talijanskog nogometa? Do sad su igraci bili sa 28 godina izlazni juniori.
    Bravo za promjenu smjera.
  • jedan u nizu
    18.4k
    Ja ne znam zasto, ali ja ne vidim Kovacica u plavom dresu opet.
    Dakako da bi to jako jako volio, ali nekako mislim da ce on prvo ici okolo naokolo, kao sto je netko spomenuo, neka Roma/Milan, ili Galata/Fener.

Uostalom, Kova mi je kao mali Modric, nekako mi oduvijek poprima njegovo ponasanje i family/repka briju. Mozda se to samo meni cini :chin:

Od svih, najvise sam mislio da ce se Badelj vratiti i odraditi dvije sezone, i makar se vratio u drugoj funkciji, malo sam razocaran jer Geonu nije zamijenio Dinamom nesto ranije.
  • Paggini
    88.6k
    Uostalom, Kova mi je kao mali Modric, nekako mi oduvijek poprima njegovo ponasanje i family/repka briju. Mozda se to samo meni cini :chin:jedan u nizu

Čini ti se, Kovačić za razliku od Prisjećanja, istinski navija za Dinamo i to ne samo deklarativno. Znam par ljudi koji ga znaju i momak je dinamovac i ima istinsku želju doći u Dinamo opet.

E sad, trenutno je zajebana situacija jer može dobiti solidan ugovor u dobrim klubovima jer je strašno cijenjen jbg, CV mu je za prste polizati, ali ako se Zvone i ekipa ekstremno angažiraju, nije mi nemoguće da dođe iduće godine. Još Kranjča, pa LP, a u dobrim godinama jos uvijek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.