• austrijanac
    11.7k
    Mateo Kovacic, sad kad gleda prema izlasku iz Citya :smile:
  • Mladi Starac
    475
    Rado bi Matea gledao u Dinamu.
    Jel on svojedobno i nešto pričao o povratku doma?
  • Olmic
    5.7k
    Cak mislim da Kova nije neralan ako ne ovaj prijelazni rok onda iduci. Mislim da mu je karijera lagano u padu, ne cini mi se da trci za parama, a prosao i osvojio je sve. Vrijeme je za povratak kuci :)
  • vjeko1701
    25.7k
    Ja nekako mislim da će sad ići uloviti još neki dobar dvogodišnji ugovor nakon kojeg bi mogao razmisliti o povratku.
  • bazooka93
    274
    vec sam rekao na dresove stavit kao spoznorstvo onaj propali brend od izabele i eto Matea.
    Samo je jedan Kova a to je trener.
  • austrijanac
    11.7k

“Obožavam taj klub, otvorio mi je vrata velike scene, volim Hrvatsku, volim Zagreb, dakle, sve su opcije u mojim razmišljanjima otvorene. Rani odlazak iz Maksimira ostavio je u meni određenu neispunjenost. Teško je reći što će biti u budućnosti, ali ako se poklope stvari jednog dana, i zajedničke želje, iskreno bih volio opet igrati za Dinamo. Meni je život s Modrima bio izvanredan i volio bih uzvratiti koliko mogu, klubu i navijačima” - Mateo za SN 2023, prije toga rekao je da bi volio najvise karijeru zavrsiti u Dinamu.

Isto tako, prije dvije godine je rekao da nakon karijere bi volio zivjet u ZGu jer njega i zenu puno stvari veze za ZG.

Od svih, on mi je najrealniji i bas mu se veselim.
  • prefontaine
    9.6k
    ako se poklope stvari jednog danaaustrijanac

Poklope se stvari = 2030.godina, iskusni repstivac Mateo (36), zadnjih par godina u konstantnim problemima s ozljedama, ove sezone samo 8 nastupa za Villarreal, prošle 13, jedine ponude koje ima su one iz Turske, obzirom da su Arapi digli ruke od zvijezda i velikih imena. Formu održava igrajući za reprezentaciju, u kojoj je neprikosnoveni stater.
  • Mladi Starac
    475
    jao hvala kaj si zaljepio njegovu izjavu.
    baš bi htio da se vrati, da.
  • rokikaciga
    15.1k
    Kova, za razliku od drugih superstara, i dalje "zivi" u Hrvatskoj kad nije sezona. Cesto je i u kvartu gdje su mu starci i stvarno je ponizan i nije poletio. Uvjeren sam da se Kova vraca u Dinamo kroz 2-3 godine
  • Ljubo
    895
    Mene nebi čudilo ako Kova nebi napravio transfer do playoffa za ligu prvaka, Zvone izvede svoju magiju i dovede ga.
  • promatrac67
    83

I sta ce nam izraubani Kova s 37 godina?
    Neka dodje sada i pruzi Dinamu priliku za poboljsanje i da on podigne klub na razinu vise, onako kako je i klub njega na neki nacin lansirao, a ne da si veterani koriste klub onda kada njima pase.
  • podravskimodrikibicPMK
    250
    32+2 ili 3=37?
    Zanimljiva matematika
  • rokikaciga
    15.1k
    Kova ce za 2 godine imat 34 i za igraca njegovog kalibra to su taman godine da pokaze kaj zna u Europi a u domacim utakmicama da se rotira sa svojim nasljednikom. Nije realno ocekivat da ce se netko kao Kova (npr najbolji igrac chelsea 2020e) vratiti sa 27-28 godina u Dinamo. Rane do srednje tridesete su realnost.
  • Sajla
    21.3k
    Mišiću je u nedjelju bio rođendan, Zajcu je sutra, a Kovačiću je bio prije 2 mjeseca - svoj trojici 32. po redu. Mogu zamisliti neki rasplet događaja u kojem se Zajc za godinu dana po isteku ugovora vraća u Olimpiju gdje želi završiti karijeru, a Mateo u Zagreb i u dinamu radi istu stvar.
    Imati već ove sezone svu nabrojanu trojicu baš spada u mokre snove. Pametno ih rotirati sa Stojkovićem, Kačom i Vidovićem (koji su 9 godina mlađi od njih), meni to zvuči kao ozbiljna vezna linija za igranje u Europi.
    Ali granica između mogućeg, vjerojatnog pa onda i stvarnog je neki put potpuno neprelazna...
  • Omake
    18.5k
    Fizički spreman Kovačić je najbolji igrač lige. Profilno bi nam legao kao tovaru šamar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.