• Goncalo Santos
    3.9k
    Mislim da se kod ovih zvucnih povrataka nasih bivsih igraca cesto zanemaruje utjecaj njihovih gospodja na takve odluke.

Da sad ne upirem prstom, ali vjerujem da smo svi culi vec milijun prica o propalim transferima i menadzerskim dogovorima koji su pukli jer nekoj gospodjici nije bilo po volji.

Ne kazem da je to slucaj kod kovacica, ne kazem ni da nece biti, ali mislim da se igraca tu najmanje pita. Svoje zelje ima menadzer, druge zelje zena, trece obitelj i prijatelji..., a sad zasto je to tako to je isto tema za sebe.
  • Ljubo
    895
    Mislim da je to kod Kove najmanji problem jer sam siguran da pitaš njega i njegovu dragu odgovor bi ti bio da im je doma najljepše. Drugi par rukava je sto Kova sigurno još uvijek ima ambicija na svjetskoj sceni ali kao sto je kolega @Crni86 rekao svašta se možda izdogađati kroz 2 mjeseca i u nekom ludom spletu okolnosti ga mogu vidjeti kod nas ako bi ušli u LP.
  • Crni86
    22.3k
    naci ce se, ali da li ce kova na to pristat?

Na kraju sve ovisi opet o njemu, kao i u slucaju naseg livog.
  • marcio amoroso
    51.6k
    Kovačić će sljedeće ljeto imati pune 33 godine. Ja sam uvjeren da će Dinamo samo rasti i da mu je to zadnja šansa da ga Dinamo uopće treba. Njemu do tada traje ugovor u Cityu i ako doista želi doći u Dinamo realno je da odradi taj ugovor i kao slobodan igrač potpiše za Dinamo. Ako će sljedeće ljeto ići u neki Galatasnajper pa ima plan doći u Dinamo sa 35 onda bolje neka ne dolazi nikako.
  • rioda
    17.1k

Slažem se, pogotovo jer mislim da njegova karijera neće trajati kao Modrićeva ili Perišićeva. Već sad ga muče ozljede, vjerojatno bi mu se to smanjilo na našem nivou.
  • vjeko1701
    25.7k
    Al on 99% odlazi ovog ljeta, znači novi ugovor kod nekog na minimalno 2 godine. Mada ja mislim da bi i onog iza ljeta nama itkako bio od koristi.

naci ce se, ali da li ce kova na to pristat?Crni86

Pa realno, zašto bi odbio Inter i plaću od nekih 2-3M. Liga prvaka, liga petice, već je bio tamo, dobro mjesto za život na visokoj nozi, nije tak daleko od doma i velik je klub u svjetskim razmjerima.

Drugo ak su jedine ponude Kebabspor i Al-Sahara, onda ok.
  • marcio amoroso
    51.6k
    Al on 99% odlazi ovog ljeta, znači novi ugovor kod nekog na minimalno 2 godine.vjeko1701

Onda je to njegov problem.
  • vjeko1701
    25.7k
    Ako ga mi želimo, onda je i naš. A bolje da dođe nakon dvije godine aktivnog igranja umjesto skoro dvije sezone neigranja pošto je ovu sezonu ozlijeđen a sljedeću bi proveo kao otpisani igrač.
  • jedan u nizu
    18.4k
    Meni je cisto omalovazavanje kluba kada nasi bivsi igraci rade biraju druge sredine nego dinamo u trenutku kada imaju 33-35 godina.
    Oni svjesno govore i djeluju tako da ce vise napraviti u nekom turskom, grckom, talijanskom klubu nego u dinamu. I tek kada nisu na dovoljnoj razini za neki Fener, Pao ili Napoli, onda se mogu vratiti u dinamo, jer eto, to je vec poluamaterski.

Kada tako razmisljaju, rade ih ne zelim blizu kluba.
    Ocito smatraju da dinamo nije dovoljno veliki klub za njih, a realno, jedni smo od najboljih klubova van najboljih 7 liga europe.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Da je Bog dragi ne treba nam niko sa svojih 34,35 godina. Po isteku ugovora kako @marcio amoroso kaže neka dođe ,ako ne tad , onda nikako
  • vjeko1701
    25.7k
    Al čekati istek ugoora znači još jedna cijela sezona sa minimalnom ili nikakvom minutažom.
  • Crni86
    22.3k
    zašto bi odbio Intervjeko1701

Pa zna koliko godina ima, zna da se dinamo dize. Ako mu je stvarno san se vratiti onda je ovo jedan od zadnjih vlakova.

Nazaradivao se on u karijeri pa da uzme milju eura po sezoni umjesto dve.
  • dzno
    30
    Po meni je najveci problem to sto je Kovacic clan agencije VPA SPORTS INTERNATIONAL.
    Tamo je agent Zahora a svi znamo kolko je isti povezan s Mamićem.
    Također član te agencije je i Tin Jedvaj koji je viđen nedavno u društvu Maria Mamića.
    Svi se jos dobro sjecamo gdje su zavrsili novci od Kovacic/Jedvaj transfera (Link)
    Ima dovoljno kvalitetnih igraca koji sa sobom ne dovlace takve "agencije" u klub
  • Facke
    8.4k

I te je sad razlog zake nebi Kovacica dopeljal ak morem?
    Male morgen. Da morem odma bi ga zel. Pun kufer agenciji je povezane s Mamicem. I valda pol nasih agenciji imaju mafijaske strukture. Pere se lova gde se god stigne a igrace se veze s ugovorima teri su na rubu legalnosti.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.