• Droljo
    28.9k
    Dečki, živite u Zagrebu i to vam je tak. Ja sam sa autom za pola sata do ikee a dalje sam sebi spominjem mater kud sam uopće išao. Na more kad se ide ista stvar samo na zaobilaznici. Užas. A to je desetak puta godišnje. Tko baš nemre tako ima života i van centra Zagreba... Sporije, nije čovjek na čovjeku al nisi u žiži jebiga... Prednosti i mane
  • jakov1
    1.6k
    Komfor je sasvim dovoljna prednost da bi se ljudi odlucili na koristenje automobila.NitkoBitan

Da vidis komfora dok lagano pedaliram pokraj kolone u 15 do 9, a njih jos ceka i trazenje parkinga, a onda opet isto u 17:15.
  • dumitrumitu
    1.9k
    A neznam, gledam kako se ekipa znoji na biciklima na 35 stupnjeva, dok ja sebi upalim klimu i muziku. Baš me briga hoću doći pol sata ranije ili kasnije.
  • Gemišt86
    490

A kad padne kisa ili bude hladno onda se gledamo medusobno na semaforu kak nam je lijepo toplo i ne pada kisa po nama jer vecina vise manje na kraju zavrsi u autu.
  • ZGV
    4k
    Samo bajk...jebes kisu i znoj.
    Kak se po zapadu svi drajvaju na bajkovima i nista im ne fali
  • Dino
    5.6k
    Baš me briga hoću doći pol sata ranije ili kasnije.dumitrumitu

Ja si tri dana kasnije razmisljam kaj sam sve mogo u tih pol sata koje sam potrosio u koloni :lol:
  • Crusades
    24.5k
    EURCO srusio Vjesnik rekao bi dobrih tjedan i pol - dva prije roka. Uzimajući u obzir i neplanirani kvar na stroju i tjedan dana pauze na radovima. Mislim da se ovime svrstavaju u red kandidata za rušenje Maksimira.
  • Jaro
    12.2k
    Mislim da se ovime svsrtavaju u red kandidata za rušenje Maksimira.Crusades

šoznavajuci prilke u RH - ovo ce ih diskvalificirati iz svega mogucceg u buducnosti. Ko one nadobudne osobe koje se zaposle u drzavnoj firmi i krenu radit :rofl:

A neznam, gledam kako se ekipa znoji na biciklima na 35 stupnjeva, dok ja sebi upalim klimu i muziku. Baš me briga hoću doći pol sata ranije ili kasnije.dumitrumitu

a i kolege su ti zahvalne...
  • fakin
    5k
    https://vlada.gov.hr/vjesnik-ce-potpuno-biti-uklonjen-do-5-srpnja/46510

nije vjesnik još srušen do kraja, ostali su prizemni katovi i temelji.

ovdje kažu da do 5.7. moraju apsolutno sve počistiti bez da išta ostane.
  • Zagabria
    395
    Zakaj se u centru grada slavi sa zastavom Lijljana pod kojom su ubijani Hrvati? Jel to realno??
  • NORTE
    25.2k
    Kod Splita država gradi brzu cestu Solin-Omiš, most od Kaštela do Splita i tunel od autoceste do zračne luke Split.NORTE

"Potporu izgradnji nove bolnice u Splitu najavila je i ministrica zdravstva dr. Irena Hrstić. Premijer Andrej Plenković je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada poručio da će Vlada osigurati sredstva za projekt. “Želimo pronaći najbolju lokaciju za novi KBC Split. To zaslužuju i ovaj grad i Dalmacija”, kazao je tada premijer."

U Zagrebu samo zbog potresa eu novcem obnovili stare bolnice u brdovitim dijelovima grada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet