• Droljo
    28.8k
    Dečki, živite u Zagrebu i to vam je tak. Ja sam sa autom za pola sata do ikee a dalje sam sebi spominjem mater kud sam uopće išao. Na more kad se ide ista stvar samo na zaobilaznici. Užas. A to je desetak puta godišnje. Tko baš nemre tako ima života i van centra Zagreba... Sporije, nije čovjek na čovjeku al nisi u žiži jebiga... Prednosti i mane
  • jakov1
    1.6k
    Komfor je sasvim dovoljna prednost da bi se ljudi odlucili na koristenje automobila.NitkoBitan

Da vidis komfora dok lagano pedaliram pokraj kolone u 15 do 9, a njih jos ceka i trazenje parkinga, a onda opet isto u 17:15.
  • dumitrumitu
    1.9k
    A neznam, gledam kako se ekipa znoji na biciklima na 35 stupnjeva, dok ja sebi upalim klimu i muziku. Baš me briga hoću doći pol sata ranije ili kasnije.
  • Gemišt86
    490

A kad padne kisa ili bude hladno onda se gledamo medusobno na semaforu kak nam je lijepo toplo i ne pada kisa po nama jer vecina vise manje na kraju zavrsi u autu.
  • ZGV
    3.9k
    Samo bajk...jebes kisu i znoj.
    Kak se po zapadu svi drajvaju na bajkovima i nista im ne fali
  • Dino
    5.6k
    Baš me briga hoću doći pol sata ranije ili kasnije.dumitrumitu

Ja si tri dana kasnije razmisljam kaj sam sve mogo u tih pol sata koje sam potrosio u koloni :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet