• Masto
    1.6k
    Valjda ce kapnut nesto od hoxhe solde i nevistica ako ode da se pokriju krila
  • Roky
    72
    Odlicna pripremna ovi do gola nisu dosli ni jednom u 90min
  • Orc123
    16k
    tak je i u Zagorju....a nekad se zna tako tepati i zeni.. :rofl:
  • Mr Blue
    4.8k
    Odlično rastrčavanje i lijepa pripremna pobjeda, baš je lijepo opet gledati Dinamo.

Gol Belje uvijek veseli, drago mi je da ga je i Vidović spremio, kao i Kačavenda, za samopouzdanje.

No za mene je igrač utakmice Stojković koji se i u 87. minuti baca po loptu kod naše korner zastavice, svaka čast.

Vidi se da su svi dečki danas bili našpanani i to me baš raduje, nadam se da će taj ritam držati cijelu sezonu jer 'jedino tako' mogu svi napredovati.

Obrana praktički besposlena što isto nešto govori, no lijepo je opet vidjeti i Torrentea, samo neka on vježba, trenira i vrati se u formu, golmani bez ikakvog učinka.

Vjerojatno će neki od ovih igrača što smo gledali danas otići tijekom ljeta, ali bože moj, i to je dio igre.

Ne znam, to je to, vidio sam puno dobrih stvari u igri, a ako je i bilo nekih loših moram priznati da me ne diraju niti malo jer ovakve utakmice i služe da se stvari ispoliraju. Idemo dalje!
  • Zoran
    650

Tako. Kada me žena razj..e onda je definitivno “kača” i ona i njezina stara ( majka)
  • Mr Anderson
    20k
    Ok za prvi puta, rastrčali smo se protiv nedorasle ekipe. Prvo poluvrijeme me jedino smetalo da nismo više desnu stranu koristili. Imam osjećaj da je 80% napada išlo po lijevoj strani.
    Ne bih nikakve ocjene davao, bitno je da svi dobro rade i da nema ozljeda.
  • Gelipter
    4.6k
    često se upotrebljava i u frazi: "žejen sam kaj kača!"
    A čim pripreme krenu možemo ustvrditi i: žejni smo Dinama!
  • rioda
    17k
    Ima netko snimku gola Kačavende?
  • skener
    8.7k
    Veseli me da su svi zdravi, osim Lisice, ima istegnuće mišića, neće ga biti sedam do 10 dana.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.