• Profesor Baltazar
    275
    Katić je dosta napredovao u odnosu na vrijeme kad je igrao HNL
  • Droljo
    32.3k

Po tome što je katić riješio hrpu opasnih situacija a radeljak ne zna na kojem planetu je. Ovo zadnje izbijanje glavom prije kraja poluvremena je blagi užas. On ne kuži na koju stranu se izbija lopta. A to što zna dodat loptu na 30 metara po podu je valjda minimum minimuma što profesionalni nogometaš mora imati...
  • rioda
    18.7k
    Ovo zadnje izbijanje glavom prije kraja poluvremena je blagi užas. On ne kuži na koju stranu se izbija lopta. — Droljo

Prevario te Vela, to nije bio Radeljić
  • Droljo
    32.3k

Predzadnje. Njegovo zadnje. Ono sam skužio da je kolašinac u pitanju bio. I dobro je izbio prema centru...
  • Crni86
    25k
    Kakva duga radelje sad, za prste polizat
  • Mr Anderson
    22.5k
    Radeljić će sjebat gol da se može čim prije priključiti dečkima u Sloveniji. Igra u Seattlu, a u mislima mu Brdo pri Kranju.
  • rokikaciga
    18.7k
    Opet Radelja. Kako ju je opalio desnom u kukuruz :lol:
  • Zagi
    19.2k
    A to što zna dodat loptu na 30 metara po podu je valjda minimum minimuma što profesionalni nogometaš mora imati... — Droljo

Imali smo mi nedavno jednog veznog koji to nije mogao ni na osam , a drugog veznog koji to nije niti pokušavao. Još su bila i braća.
  • Fan
    2.9k
    Evo Radelj...ovaj, McKenna poklonio Brazilu gol...
  • DinamoKa
    25
    Strašno kaj je McKenna jučer odigrao... ajde bar ga niko neće kupit
  • Crusades
    26.1k
    Čisto sumnjam da iole profesionani klubovi odlučuju o (ne)kupnji igrača na temelju jedne utakmice i još više na temelju jedne greške u utakmici.

Ovo naravno ne znači da želim da ga netko kupi. Ja bi ga gledao u našem dresu do kraja karijere.
  • Masto
    2.6k
    Članski dan na dinamo plus
  • rakurs
    3.4k
    Veli Olivari da Kačavenda i Kulušić ostaju s prvom momčadi. Znači situacija s veznjacima nije tooliko kritična, ali nadam se da će nam ubrzo doći netko.

Kulušić će većinom igrati u B momčadi, a po potrebi se spušta u prvu. Radit će s Tomislavom Marićem i vjeruje se u njega.

I da, Orša je mašina :strong:
  • joesimunic
    723
    Po meni Kulušić nije pokazao dovoljno sa mu se pruži šansa.
  • Crusades
    26.1k
    Svaka čast Soldi na svemu, ali najidealnija opcija po meni bi bila da on napravi transfer, a na njegovo mjesto u rotaciji stavit Kačavendu pa nek se izbori. Po meni ima veći plafon nego Soldo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.