• hardek
    10.3k
    Po svemu sudeći taktika je čim lopta dođe na krilo bubanje u 16 metara. Zašto onda Budimir kao najbolji napadač što se igre glavom tiče nije u igri
  • seljak86
    3.1k
    Samo podsjetnik da nam je zadnja pobjeda na velikim natjecanjima bila ona protiv Maroka za broncu 2022. godine!
  • Jima
    1.7k
    [url]http://IMG-20260623-WA0077.jpg
  • Orc123
    16k
    Jedino vrijedno spomena je Baturina i Livi...sve ostalo goli kurac...amen
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Godu ovaj nebi probio za 4 zivota.
  • mlinchica
    6.5k
    5 red sam iza Livija,Jima
    :cheer:
    Pjevaj “i na strani i kod kuće”
  • Paggini
    87.7k
    Već sam pisao prije koju godinu da je odlazak Gvardiola u City i ulazak u taj neki Guardiolin sustav bizarnih fluidnih pozicija najgora stvar koja se može dogoditi reprezentaciji jer mi smo od top 3 stopera svijeta dobili uglavnom groznog lijevog beka jer Dalić njega samo stavi na beka, bez ikakvih uputa i uloga kao lijevog beka, nego vjerojatno "ajde pajdo ti znas najbolje pa igras u cityu sta cu ti ja govorit sta da igras"
  • hardek
    10.3k
    Jbt Gvardiol ispada kao ratkapa.Nogo

Perišić se ubija od pomoći kao i protiv engleza
  • Jima
    1.7k
    Samo da popijem jos 5x Stelli od 20 dolara: rofl:
  • Facke
    8.3k
    Uzasne sme losi. Nespremni Gvardiol visi ko luster. Bile za ocekivati. Ove nije Hrvatska. Ove je goli kurac. Kaj sme mi tjedan dana pripremali? Vezni red ne postoji. Nema Kove, nema Modrica. Uzas.
  • Crusades
    24.4k
    Mrkvu ne možemo izvadit. Stanisica i Gvardiola pretrcavaju ko limače. Prema naprijed velika 0.
  • ZG plavi 01
    390
    Sosa i Goda gledaju na tvu. Ma da je Bradarica zvao bolje bi bilo.
  • Carmichael
    616
    Nisu neka kvaliteta njihovi igrači, ali moderan nogomet je moderan nogomet.
    A mi u 26oj minuti s ovakvim klasama od igrača nakon dvije minute pauze ne idemo na buildup, nego na dugu loptu. Famozno
  • über alles
    2.8k
    Kaj nije Sosa ozljeden ?
  • Blueshadow86
    5.2k
    Nabrijana ova Panama, dok mi igramo kao veterani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.