• Sibirski plavac
    9.2k
    Ma bolje i za njega da nije došao. Kad su tek stigle vijesti prije par dana da je navodno blizu nas, dovoljno je bilo otići u komentare domaćih članaka i društvenih mreža i vidjeti sramotne komentare "navijača" dok lik još nije ni došao u Zagreb. Ljudi su čak bili otvoreni u komentarima da im baš radi nacionalnosti lik i smeta i da mu nikad neće pljeskati na stadionu, čak da će mu i fućkati pri svakom dodiru lopte. Iako, recimo lik ima i Portugalsku putovnicu lol.

Baš me zanima kakva bi bila reakcija navijačkog puka da je lik Rus, Amer, Britanac, Iranac ili ne znam, Kinez.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    ima smisla ,uzmi primjer recimo Livija . Imaju oba otprilike isto godina . Livi bi igrao za dosta manje nego bi vani zaradio. Dobio duži ugovor, doma je ,osiguran i sa svojom obitelji . Isposlovao si dobar ugovor ,bolji od onog što su nudili jer da su nudili isto a to njemu bilo dovoljno,nebo se onda zajebavat po Zagrebu nego bi odmah prihvatio sve i kraj priče . Ovako nas je iskoristio i to je to . Pa to je svuda tako. Dobiješ od drugog poslodavca bolji ponudu , i sa tim pregovarao sa šefom. Ako si sretan ti gdje jesi a plata ne zadovoljavajuća ,dobiješ više po novom ugovoru i sretan ostaneš jer ipak tu sve poznaješ i ne moraš kretati iz početka
  • Pesca90
    219
    Sad bi mogli po Pedra Naressija iz Ludogoretsa kojeg je kolega @Omake opsirnije opisao u scout temi.Istice ugovor to trazimo,moze 6 i 8 odigrati,a na nekih 350.000 eurica je godisnje koliko sam uspio iskopati.
  • CastAway1986
    5.7k
    2M za Soldu ako ode je sjajan novac u tom slucaju ostanak Kacavende ima smisla.
    Ostali imaju priliku dokazati se na pripremama da zasluzuju biti dio kluba u novoj sezoni .
    Sto se ova dva propala transfera tice široko im polje..
  • Omake
    18.2k
    Ferencvaros i Levski ga hoće po TM. Nikakva konkurencija ako ga naši kojim slučajem žele.
  • NB86
    17.5k
    Bas me cudi da je izraelac ispao prevarant, šokeran sam
  • Zagi
    17.9k
    Šteta kaj meljavi izraelski židov ne dolazi.
    Baš bi guštao da zakuca golčinu negdje u sred lily marlene.
  • Olmic
    5.6k
    Ako ode i soldo ostajemo na misketu, zajcu, stojkovicu…nama tu treba 2 igraca pod hitno
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Abu Fani je isto solidan igrač, bio dost dobar u Ferencvarošu, uzeli ga na kraju Vučkovi cigani za milju i pol. I onaj mali Abu Farchi kaj nam je zabio u Europa ligi, isto zanimljiv igrač. Imaju Izraelci dobrih igrača, pogotovo arapskih. Primjer je i onaj Anan Khalaili koji je u ekipi Union st Gilloisea jedan od najboljih igrača.

Inače sva trojica su reprezentativci.
  • Krizy
    73k
    Marius Marin je uskoro slobodan igrač.
    Apsurdno mala plaća u Pisi po jako puno izvora, dosta utakmica odigrao kao zadnji vezni i središnji vezni, pokriva obe pozicije.

Nisam ga pratio, ali je reprezentativac Rumunjske i navodno ga prate Sevilla i turski klubovi.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Tekpetey koji se nekoć znao spominjati na ovoj temi, i dalje u Ludogorecu. Očekivao sam da bi mogao završiti u nekom boljem klubu.
  • Droljo
    28.8k
    Tekpetey koji se nekoć znao spominjati na ovoj temi, i dalje u Ludogorecu. Očekivao sam da bi mogao završiti u nekom boljem klubu.Sibirski plavac

Teško kad ima problema sa osnovama nogometa. Dobro da smo ga izbjegli.
  • Ludovic IX
    11.8k
    Stojketu smanjena kazna na 2 tekme. Tak da samo thun odradjuje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.