• Fan
    2.4k
    Kak ste zakon ljudi, do prije sat vremena se nije smjelo ni pisnut o Židovima jer je ovaj bio na rubu dolaska, sad kad ne dolazi, najgori su na svijetu i ajmo srat po njima :D
  • fakin
    4.9k
    Kak ide ono, oj Diname tko udari na te s listice pucat ce granate
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Jairu Riewewaldu za par dana ističe ugovor sa Sheffieldom. Defenzivni vezni, iskusnjara sa nastupima za Ajax, Crystal Palace, Sheffield, nešto malo i za Nizozemsku. Takvo nekakvo ime, tog kalibra bi mi bilo drago da dovedemo za vezni red. Naravno ovisi koliko bi ga trebalo platit, ali mislim da bi se takvo nekakvo ime moglo dovesti na razumne uvjete za plaću.

Za krilo ne znam ko bi bio top. Mali Rodriguez se čini dobra opcija, ali mislim da nam treba neko iskusnije ime za desnu stranu. A i na lijevoj ako Arber ode.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Eo ode Soldo za 2 milje...možda :grin:rokikaciga

Tko god da je zainteresiran, nadam se da će se njegovoj ženi svidjeti grad.
  • Crni86
    22.2k
    apsolutno se slazem. Pogotovo ce prije domaci igrac pristat bit 5./6. opcija nego neki stranac…
  • zmujcinslbrod
    215
    Neka Dabac javno kaže di mu je vodio ženu, da ga znamo krivit ako npr nije u Zaru išao s njom a tamo sad akcije.
    šteta, baš sam se veselio takvom tipu igrača.
  • Ivdzo11
    10k
    Na kraju Olivari prvi informacije ima, rekao bih da je on uz Tironija, kojem slabe informacije, a opet u Americi je... najkonstantniji i najtocniji
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Kad neko ruku pruži a poslije svali sve na ženu , i onda pregazi svoju riječ , takav mi ne treba ni u društvu a kamoli u svetinji. Đon obraz ,i bolje onda što nam nije došao. Razočaran sam užasno i ljut, i najviše mi je žao Danca i Zvone jer su napravili baš sve kako treba
  • Nogo
    11.4k

Meni je jedino žao da je to ime isplivalo u javnost.
    Draži su mi oni transferi koji iznenade sve.
    Ovako nebi ni znali šta se događa i sve 5!

On nas je iskoristio i dobio šta je htio. Također i njegov menađerčić. Dođeš tu na nn dana, sve 5, daš ruku i onda kao žena ne da da ostane tu.
    Dajte, najte!
  • Ljubo
    849
    Isplivalo je van jer su menadžer i on to odigrali. Priču su prvi pustili Izraelski mediji i tako napravili pritisak da mu Maccabi da bolji i duži ugovor.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Nije li bila priča da mu mi nudimo i više nego što mu Maccabi nudi u novom ugovoru? Također i Ferencvaroš ga je navodno htio i od njih smo navodno ponudili više?
    Ako je istina da smo nudili više nego ovo dvoje nema mi smisla da je lik ovime htio staviti teret na Maccabi za novi ugovor, a u njemu bi dobio manje nego kod nas? Kažem možda sam fulao, ali imam osjećaj da sam negdje pročitao to, da mu novi ugovor tamo nije bolji od našeg.

Šteta jer čini mi se kao solidan igrač.
  • Ljubo
    849
    znao je da neće dobiti lovu tamo kakvu smo mi nudili, ali je natjeralo Maccabi da podigne svoju ponudu koju su mu prije ponudili.
  • username
    34
    Tako i treba kad se s njima upuštamo u poslove. Takvi i slični nam ne trebaju blizu kluba. "ZNAJ DA TE VOLIM DINAMO JA!"
  • NitkoBitan
    37.3k
    Da je situacija suprotna vjerojatno bi hrvatskom igracu bili ispostavljeni racuni za veceru, gorivo i razgledavanje grada :rofl:
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    pa to ja i govorim. Karakter nula. Srećom još ima ljudi kojima je riječ ko zakletva , ne treba ugovor ,riječ je sve. Daleko mu kuća . Da se razumijemo, blage veze nema što je i odakle je lik. Nego njegove ljudske osobine ili nedostatak istih đe isprovocirao. A svako odgovara za svoje postupke. I gleda šta je njemu najbolje . Mi smo klubčina za sve u kojima je igrao i u kojima će igrati, a ja iskreno nisam ni čuo za njega prije . Tako da ko ga jebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.