• austrijanac
    11.6k
    I dalje pišu danas da smo favoriti za Danija.

Spursima Dominguez nije prioritet, prvo zele rijesit Tonalija pa vidjet dalje.
  • Nolifer
    15.3k
    Važno je zvati se Dani...

Dao Bog da bude ko imenjak mu Olmo, ako dojde kod nas
  • NORTE
    25.1k
    Talent Barcelone koji igra lijevom nogom na poziciji desnog krila.
    Zvuči više obećavajuće nego ondašnje dovođenje Danija Olma.
  • fakin
    4.8k
    Znaci transfer peretza propao jer se ženi nije svidio Zagreb. Pa ovo je gore od raquel
  • Crni86
    22.2k
    Takav nam onda ni ne treba
  • hanibal
    128
    žena rekla : NE MOŽE .......koliko je samo transfera propalo u nogometu zbog žena, cura i mame ..... Šteta ako je tako
  • Droljo
    28.8k
    Vele da ima još godinu dana ugovor pa zatim da bi mi njega na posudbu a barca transfer želi. Nema mi baš smisla..
  • Fan
    2.4k
    Šteta za jednog i drugog (ako je istina), s obzirom da bi potrošili ravno 0 eura, full low risk-high reward akvizicije. A ništa, idemo dalje.

Vele da ima još godinu dana ugovor pa zatim da bi mi njega na posudbu a barca transfer želi. Nema mi baš smisla..Droljo
    Pa to je bio naš plan od početka. Da ga želimo na posudbu pa dalje vidjeti što s njim je 100% točno, a to što njemu tada ugovor s Barcom istekne nije naša briga. Naravno da nije imalo logike to od prvog dana, s njihove strane, al eto.
  • NitkoBitan
    37.3k
    Naravno da mu je zena zadrzala djevojacko prezime. Ajmo dalje...
  • Paggini
    87.6k
    Židovske žene, tko zna zna
  • Mr Anderson
    19.8k
    Jedina Židovka koju priznajem je Gal Gadot.
  • Dzoni
    6.2k

Čitao sam o tome da je jedan neimenovani nogometaš uvjetovao prelazak u jedan od PL klubova time koliko je udaljen Harrods. Također hrpu puta se događalo da kad bi nogometaši birali između igranja u Londonu i igranja negdje sjevernije u Engleskoj, najčešće bi odabrali London
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Nama je McKenna dosao kao plan b nakon sta se nije uspilo dovesti Radeljica, ako Zvone, Capellas i Dabac imaju planove b za Peretza i Danija upola dobre kao McKenna, nemamo nikakvih briga, a vjerujem da su im biljeznice pune opcija.
  • Bratić
    167
    Papučar
  • Ljubo
    841
    Budu Zvone i Dabac našli nekog boljeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.