• dzg717
    1.3k
    barem bi bio sigurno pojačanje al ok, vidjet cemo sve
  • rokikaciga
    14.8k
    Almena ne bi bio pojacanje. Tvrdim da je Topic bolji igrac od Almene.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Ne zelim Almenu u Dinamu, ali puno bolji je igrac od Topica
  • emilperska
    16.8k
    Almenu smo vidjeli u 30+ utakmica s ekipama s kojima se i mi susrećemo na tjednoj bazi. Može se dosta lakše procijenit koja su očekivanja od njega i onda neki dodatni plafon budući da bi prešao u jaču ekipu od one u kojoj je bio. Ima tu naravno i situacija gdje igrači u jednom sustavu igraju perfektno, pređu u jači klub i drugi sustav i raspadnu se. Ali tu otprilike znaš na čem si.

Rodriguez ima iza sebe ima 3 seniorske sezone od čega je barem 6 mj proveo na rehabilitacijama. Cjelokupan seniorski staž je odrađen u 4.rangu španjolskog nogometa koji je zadnji rang profesionalnih liga tamo. Možeš ti njega ubacivat u milijun softvera i aplikacija i gledat uživo ili u snimci susrete s Barbastrom, Ibizom i Terassom, ali ne možeš procijenit kako će on ispast u HNLu, a kamoli tvrdit da je na razini play offa LP prevaga.

Meni kao navijaču Dinama bi najbolje bilo da on ispadne odmah u startu kao 3 razine iznad Špikića i Lisice, ali da je to nešto sigurno i garantirano mi je besmisleno tvrdit. Da to funkcionira na takav način, svaki AEK, Šahtjar, Olympiakos i Celtic bi otišli u Barcu B i uzeli ove koji su dobri, a nisu ušli u prvu ekipu i eto im igrača za LP.

Sigurno da dečko ima nešto pošto je Boban zapeo za njega, ali uvjeravanje vas par da će on bit momentalna prevaga nema pokriće u stvarnom stanju. Boban nije lud da kod ovih transfera koji su djelomično lutrija računa da dovodi kapitalca nego gotovo sigurno ide za tim da on i Dinamo tu ne mogu puno izgubiti jer je financijski rizik relativno mali ako se dobro iščitava iz medija.
  • Zagi
    17.9k
    Tragedija koliko se Lisicu podcijenjuje.
  • rokikaciga
    14.8k
    Zato Topa ima vise golova i asistencija u manje minuta u ogranicenim ulogama? Topa u BiH imao 15ak golova i asistencija. Skoro kao ova spanjolska prevara u cijeloj svojoj karijeri. Puno bolji je pred golom, odgovorniji u obrani, bolji postotak uspjesnih driblinga (iako na oko drukcije izgleda), bolji u zraku. Jedino kaj je Almena puno bolji dodavac.

Almena puno zuji, malo meda daje. Sve to jako lijepo izgleda na oko ali dzabe kad nema efikasnosti kad treba. U Hajduku kad imas odrijesene ruke moras isporuciti barem 15g+a. Jebote nama je Pjaca bio smjesan igrac sa 9g+9a a ovaj nema toliko u cijeloj karijeri.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Za mene bi ovaj Dani bio top opcija osobno….
  • Paggini
    87.5k
    Tragedija koliko se Lisicu podcijenjuje.Zagi

Jedini zaključak ove Almena vs Dani rasprave je da nitko ne kuži da raspravljamo o zamjeni za Lisicu :cool:
  • ElDorado
    11.8k
    Raspravljamo o gomili tekmi, HNLu i Europi i pozicijama koje moras imati duplirane da drzis kontinuitet kvalitete. Bakrar zamjenska špica. Kao što Soldo nije razina prvih izbora u vezi tako to nije niti Topić na desnom krilu.
  • SanctaSanctorum
    374
    Što se tiče krila, rotacija na lijevoj strani Oršić i Vidović je po meni dobra i očekujem prodaju Hoxhe. Na desnoj strani kao prvo ime vidim Lisicu, vjerujem da tijekom prijelaznog roka dovodimo zamjenu za njega bio to Dani ili netko drugi. Rješavanje Cordobe i Topića jer mislim da nisu razina kojoj težimo. Ostaje Bakrar koji može igrati i ulogu drugog napadača i desno krilo. Rečeno je i da se traži mladi napadač čime mislim da bi se završila priča oko tog napadačkog djela momčadi i bio bih zadovoljan tim opcijama.
  • Dzoni
    6.2k

Meni je potpuno promašeno uspoređivati strategije tih klubova s našim jer imaju drukčije budžete, drukčije razvijenu scoutsku mrežu i kontakte. Pogotovo jer nijedan osim Shakhtara nije razvojan, a Olympiacos je dio mreže klubova, Shakhtar desetljećima uvozi brazilce, AEK kupuje islužene veterane, a Celtic uzima rubne PL/Championship igrače.
    Svaki klub ima svoju nišu odakle smatra da je dobro pronaći kvalitetne igrače van svoje lige i zna što radi i to radi jako dobro, pa i Dinamo polako sa Španjolcima
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    igra u hajduku je glavni dio problema. Nema kome isporucit. Da igra u Dinamu sa Beljom i slicnima sigurno da bi imao bolju statistiku. Topic je mozda jedino bolji obrambeno i u zavrsnici, a sto se tice driblinga, brzine, kreacije i svega ostalog mi je ovaj daleko bolji. A u 17 puta jacoj momcadi nema nesto bolju statistiku
  • emilperska
    16.8k

Ma jasno. Moje viđenje ide k tome da samo zato sto si starter Barce B u 4.ligi ne znači da si prevaga u odnosu na Lisicu, Bakrara, Topića i Špikića.
    Mozda jesi, mozda nisi. Ali to se po meni ne moze procjenit bez da fizički dođeš tu i pojedeš na treningu Godu za dorucak.

Razjebalo me predstavljanje kao fakta da je on avion za Lisicu, a igrao je protiv Espanyola B.
  • keppi
    584
    Koliko vidim jedino Čavlina i Mmaae ne idu na pripreme. Izgleda da su oni jedini za sada otpisani.
    Pitanje je imaju li recimo Kačevenda ili Mudražija kakvu, nazovimo drugu šansu?
  • ElDorado
    11.8k
    Zvone je na članskom rekao da će Mudražija imati priliku nametnut se treneru. Ali mislim da to uopce nije izvjesno jer on u nasem sustavu nema kaj igrati
    Kač je meni potentniji igrač od Solde ali to je samo moje mišljenje. S obzirom da ce tesko do minuta vjerojatno ce otici. Rijeka ga zeli ali vjerojatno za neku siću, a pitanje je da li mi vise s njima zelimo imati posla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.