• NORTE
    25.1k
    Ja sam uvjeren da Sergi ne ide u mrtvi Lazio, ostaje tu igrat Ligu prvaka.
  • vjeko1701
    25.5k
    Ja sam poprilično siguran da ga nemaju čime platiti.
  • ElDorado
    11.8k
    Totenham je dosta čudno. Ne vjerujem da bi ga kupili za prvu, vjerojatno bi isao na neku posudbu. Upravo su istovarili 60 milja za Van Heckea
  • austrijanac
    11.6k
    Ma ni ja nevjerujem da ide u Lazio. No, ne razumijem da toliko Talijani pricaju o njemu.

Cak nije ni u talijanskoj agenciji, neg je kod onog zidova britanca u stellaru.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Mali je pametan , došao u Dinamo, želi da igra . Čisto sumnjam da bude išao za parama i u Tottenham gdje realno nebo bio prva opcija. Lazio ne zvuči loše za njega ali nemaju oni te pare da nam plate . Ako nemamo boljih ponuda ,neka mali ostane još sezonu. Bude još bolji
  • GOAT
    8.2k
    U Tottenham su prešli Senesi i van Hecke tako da su oni na stoperskoj poziciji dobro pokriveni.
  • blue heart 72
    3.5k
    Ma koji Lazio, nema šanse da ode tam. Također kak su i neki već naveli, praktički nikakva šansa i da završi u Tottenhamu.
  • rokikaciga
    14.8k
    Mogu i jedni i drugi nudit sto zele kad je Zvone rekao da nema prodaje do nakon zadnjeg pretkola

Se queda Sergi
  • Jos-Optimus
    11.1k
    Mislim da je Serie A općenito, izuzev Intera i Coma, promašaj za transfer. Evo na šta liči taj "moćni" Mctominay, a i Luka. Pala im je kvaliteta drastično
  • tp1997
    2.8k
    nema prodaje do nakon zadnjeg pretkolarokikaciga

Nadajmo se i nakon, ako uđemo u LP pa nam to pokrpa budžet. Mislim da svi imamo traume od silnih rasprodaja nakon osiguranog ulaska u Europu

Mada prema onome što je Boban pričao na članskom danu i stavu koji je zauzeo, mislim da odlazi max jedan prvotimac, i ako netko ode to će biti Dominguez (što je, bar po meni, relativno lako za preboljeti; imamo Galešića a ovaj bi ionako otišao iduće ljeto ako ne sada...puno bi gore bilo da u nekom razvoju događaja ode McKenna)
  • OsamŠest
    7.6k
    Dobit Danija Rodrigueza na free je čudo. Nadam se da dolazi kod nas.
  • blue heart 72
    3.5k
    To bi bila još jedna Zvonina magija
  • Fan
    2.4k
    Podržavam dolazak Rodrigueza kao free transfer, ako se ostvari, i uz malu plaću.
    Da bi bilo čudo, ne bi, od jačih ga sigurno nitko ne želi zbog povijesti ozljeda, a kod nas bi bio top konkurencija Lisici, pa da se i ozljedi, opet bi imali drugu opciju.
  • austrijanac
    11.6k
    Prosle godine sam bio za Sv. Ivu u Podmilačju te nakon mise je dosla obavijest za Sergija.

Nebi imo nikaj protiv da bude i ove godine tak
  • FazeN
    7k
    Meni je možda najbolji detalj koji najbolje govori kakav je Dani kao osoba i sportaš.
    Promijenio je menadžera jer ga je bivši uvjeravao da produži s Barcelonom, ostane i čeka svoju priliku jer ga je Flick već priključio prvoj momčadi pa će opet kad tad.
    Mali odbije Barcu i jednu od najvećih menadžerskih kuća i ide se borit za sebe :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.