• Droljo
    28.8k

Neka. Doveli smo mi boljeg..
  • Laugreano
    5.6k
    Ma Haas je samo losija verzija Radljica :)
  • CastAway1986
    5.7k
    Štefulj u najboljih 11 mađarskog prvenstva
  • Krizy
    73k

Slažem se.
    Ali dobro mu ide u karijeri, svaka čast.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Igrač koji me najviše oduševio i protiv nas i dok pratim švedsku ligu je Kenan Busuladžić iz Malmea. Ogroman potencijal a može se dovesti za neku normalnu cijenu. Nadam se da Boban prati njegove igre i potencijal koji mali ima
    https://www.transfermarkt.com/kenan-busuladzic/profil/spieler/1044284
  • Dendle71
    424
    ne hvala! I to zbog oca! Bio sam na tekmi u Malmö-u ali sam gledao u Studenome na nekih minus 5°C i U19 Švedske protiv San Marina. Jedva su ih dobili Sveđani, Kenan ništa nije odigrao.

Ali mu je zato otac bio u elementu. 90 minuta se derao s tribine. Meta mu je bila u glavnom sudac! Sudio je Čulina .

Ali takvi primitivni klošari nam ne trebaju oko kluba.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Ne znam starog i boli me tuki za njega , sin je odličan igrač a ja pratim ligu godinama n samo jednu u 19 tekmu. A on protiv nas ,bio sam i sam na utakmici je bio njihov po meni jedan od najboljih igrača . Ne treba uvijek suditi po očevima. Zar nemamo i sami takvih endema . Lako se to riješi
  • CastAway1986
    5.7k
    slazem se ,dobar je mali trebalo bi ga uzeti sto prije dok cijena nije otisla visoko..Inace mislim da ce u buducnosti igrati za BiH a ne za šveđane
  • SanctaSanctorum
    372
    Paul Okon-Engstler
    Neznam stavljati one grafove šarene, ali riječ je o australskom reprezentativcu. Defenzivni vezni, 21 godina, 185cm visok, igrao za Benficu u23 i Benficu B te zatim otišao u Sydney Fc gdje je odradio cijelu sezonu. Dojmio me se ovu tekmu protiv Turske, vidim da nije preskup(još).
  • SanctaSanctorum
    372
    Kakvo je mišljenje, bi li nam dobro ušao u rotaciju?
  • Omake
    18.1k
    imam visoko mišljenje i o njemu i o mlađem bratu. Profilno jako sličan Mišiću, uz Adriana Zeljkovića i možda najsličniji među mladim šesticama koje sam gledao ove sezone.
  • SanctaSanctorum
    372
    Gledao sam malo utakmice naših protivnika u kvalifikacijama Thuna i u jednoj utakmici primijetio ime Davida Vujevica. Riječ je o dečku od 19 godina rođenom u Švicarskoj koji je odabrao igrati za našu mladu repku i debitirao je prije 2 tjedna za nas. Igra za Zurich i ovo mu je bila prva prava sezona. U spomenutoj utakmici Thun je bio dominantniji protivnik, ali Zurich je odnio pobjedu, a David je bio jedan od boljih igrača. Igra na poziciji desnog stopera, visok 193cm i na Tm-u vrijedi 1.2 milijuna eura(znam da tržište određuje, ali čisto ogledno). Pa evo, ako kolega @Omake može staviti graf i neku kratku analizu jer mi se čini kao zanimljiv mladi igrač.
  • Omake
    18.1k

Fizički moćniji Mlačić, Tako meni djeluje. Na lopti jednako tanak doduše.

qhbISLc.png
  • SanctaSanctorum
    372
    Moguće da je taj dio s loptom slabiji u ovom prikazu zbog toga što se Zurich borio za opstanak ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.