• fakin
    4.8k
    Vec sam napisao da je Europska liga najgora za nas. Nema love ko LP, nema protivnika ko LP, a ispadamo od klubova tipa genk. Ako ne mozemo u ligu prvaka onda bolje da igramo konferencijsku, imamo vise sanse za bolji rezultat.
  • ElDorado
    11.7k
    super ti je logika. Lova jos manja. Inace kad udjes EL iz play offa LPa dobivas dodatni bonus koji nije mali
  • Jurki
    26k
    Liga prvaka nosi vise novaca, nosi jaci koeficijent u odnosu na EL za isti broj osvojenih bodova.
    Liga prvaka ti donosi vecu reputaciju od EL za neke buduce transfere.
    Bili bi malo konkurentniji u EL al s obzirom da moras igrati s ekipama iz 1. pota ne mora nuzno znaciti da ces se usreciti.
    EL je postalo tesko sranje od natjecanja. Malo para, tesko i neatraktivno. Jebo to.
  • vjeko1701
    25.5k
    Nama je EL postala jako dobra kada smo se ustalili u prvom potu. Onda si u grupi imao malu šansu skupiti nekog jakog iz lige 5 a uz KL, da bi prezimio, samo si morao izbjeći zadnje mjesto tako da i da se zalomio težak ždrijeb, opet si vrlo vjerojatno išao u knockout KL.

Sada je sve suprotno. Prvi pot nam ne znači ništa i nemaš KL kao utjehu ako te potrefi težak ždrijeb.
  • Crni86
    22.2k
    Ja bas mislim da ce nas ekipa ove sezone iznenadit te da cemo uc u ligu prvaka i igrat konkurentan nogomet. Ne mora znacit da cemo proc ligaski dio dalje, ali da cemo bit u borbi za prolaz do sijecnja.

Tko je mislio da cemo one sezone pod bjelicom prvi put prezimit? Pa jesmo i na kraju skoro prosli i benficu. Stvari se u nogometu mjenjaju jako brzo, realan sud da li smo spremni za lp mozemo dati kada krenu kvalifikacije i vidimo 2,3 tekme na kaj cemo licit.
  • Medvedgrad
    881
    pa možemo mi kao Kairat biti zadnji s 1 bodom, to je neozibljno igranje, ali ja bi radije proljeće u Europa ligi, u kojem bi svima bili konkurentni i sigurni četvrtfinalisti, a tko zna, možda i finalisti u Frankfurtu
    Ozbiljno igranje, obzirom na naše mogućnosti, su 18-24 mjesto, za koje mi definitvno još nismo kalibar, a mislim da nam je kolektivna želja proljeće u Europi na novom stadionu
    Gradina

Znači misliš da još nismo kalibar za 18-24 mjesto u LP ali jesmo sigurno u top 8 u EL, a tko zna, možda i top 2.

Top 8 EL prošle sezone: Celta, Freiburg, Betis, Braga, Nottingham Forest, Porto, Aston Villa, Bologna.

Ili sezonu prije: Bodø, Lazio, Tottenham, Eintracht, Rangers, Bilbao, Lyon, Manchester United.

Ako doista jesmo kalibar za top 8 u EL onda mislim da imamo šta za reć i u LP.
  • Gradina
    115
    Znači misliš da još nismo kalibar za 18-24 mjesto u LP ali jesmo sigurno u top 8 u EL, a tko zna, možda i top 2.Medvedgrad

Da mislim, jer su neusporediva prva kola europskih natjecanja na jesen i četvrtfinale i polufinale na proljeće, to smo odlično vidjeli i u HNL-u prošle sezone
    Garantiram da bi se Dinamo iz travnja s Genkom doslovno pogirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.