• Ludovic IX
    11.8k
    a priča da ne sudjeluje u igri je isto bezveze.. malo previše asistira u zadnje vrijeme..

a vica takošer ima jer oni golovi Osijeku di petom si daje for na drugu nogu i zabija, FSB-u zabija vanjskom nakon što si je drugom nogom zarolalo loptu, peta osijeku u Zg..ona svevremenska akcija sa zajcom u Gorici su pokazatelj da nogomet zna.. nije samo netko ko zabija na prazan gol na drugoj stativi
  • Pacho
    18.4k
    Srusio bi ladno Eduardov rekord da nije bio vaden u 60. Ili pocinjao s klupe pola sezone.
  • don
    20.2k
    ravnodušan san po pitanju povratka Oršića :grin:
  • Jos-Optimus
    11.1k
    gdje će ti duša :grin:
  • Gradina
    115
    Idalje nismo kalibar za ozbiljno igranje Lige prvaka
  • Dzoni
    6.2k
    I teško da ćemo uskoro biti, osim ako nam se budžet podupla zajedno sa izgradnjom novog stadiona
  • Jurki
    26k
    Idalje nismo kalibar za ozbiljno igranje Lige prvakaGradina

Polako.. idemo prvo biti stalni član, a ne epizodist kao do sad.
    Kad budemo stalni član, tad budemo radili jace izlazne transfere, bit ce vise para za pojacanja, vece place igraca itd.

Liga prvaka je ipak malo jaci zalogaj.
  • Jos-Optimus
    11.1k
    to nije nepopularno, nego realno mišljenje
  • Zagi
    17.9k
    Kaj je ozbiljno, a kaj neozbiljno igranje lige prvaka?
  • ElDorado
    11.7k
    Mi samo igranjem LP možemo napredovati
  • Gradina
    115
    Liga prvaka je ipak malo jaci zalogaj.Jurki
    Svjesni smo svi toga
    Naravno da većina želi europske velikane na Maksimiru, ali bojim se da bi nam trenutni roster, pa i pojačan drugim napadačem i zamjenom za Mišića (uz pretpostavku da dolaze Izraelac i Radeljić) ne može parirati nikome ni iz drugog pota, to bi samo dotuklo igrače, pogotovo ako bi HNL kašljucao
    Ono je bila prijelazna sezona gdje su nas školovale sve ozbiljnije ekipe, a ekipa je ostala gotovo identična, čak s manje opcija za rotaciju
    Iako bi se smatralo neuspjehom ispadanje u Europa ligu možda bi bilo bolje da se još ovu sezonu tučemo sa slabijim ekipama liga petica prije nego što dođemo Bayernu, Realu, PSG-u i sličnima, da se nebi ponovila Alianz Arena

pa možemo mi kao Kairat biti zadnji s 1 bodom, to je neozibljno igranje, ali ja bi radije proljeće u Europa ligi, u kojem bi svima bili konkurentni i sigurni četvrtfinalisti, a tko zna, možda i finalisti u Frankfurtu
    Ozbiljno igranje, obzirom na naše mogućnosti, su 18-24 mjesto, za koje mi definitvno još nismo kalibar, a mislim da nam je kolektivna želja proljeće u Europi na novom stadionu
  • Zagi
    17.9k
    18-24 mjesto, za koje mi definitvno još nismo kalibarGradina
    Ako usporedim momčad koja je to ostvarila u sezoni u kojoj je skupila 60ak HNL bodova sa ovom momčadi , ne vidim to kao zapisano u kamenu.
    mislim da nam je kolektivna želja proljeće u Europi na novom stadionuGradina

Mijenjam ispadanje u playin-u nakon grupa europske lige za 25. mjesto i neprolazak grupa u ligi prvaka.
    Svaki dan u tjednu.
  • rokikaciga
    14.8k
    Mijenjam ispadanje u playin-u nakon grupa europske lige za 25. mjesto i neprolazak grupa u ligi prvaka.
    Svaki dan u tjednu.
    Zagi

Ja ne. Liga Prvaka je Liga Prvaka. I to znaci da ne moramo prodat 2-3 kapitalca da nadoknadis razliku u lovi izmedu EL i LP i brze i lakse mozemo gradit ekipu da dodemo do toga da nam 40 milja svake godine bude prakticki automatski u budzetu a to znaci da zalogaji kao Livi i Bennacer ove godine nebi bili problem. Zamisli popunit roster sa 10 "Livija" i "Belje". Pa jebo me pas ako ne bi svaku godinu bili u top 24. Ali moramo pregrmit 1-2-3 neprolaska u LP za redom.
  • Zagi
    17.9k
    Mozda sam se ja krivo izrazio?

Očito je 25. mjesto i lova od LP bolje nego nekakvo proljeće u europskoj ligi.

Ajd ako pričamo o euro trofeju, to da. Ali proljeće koje ostvariš ispadanjem prije playoffa osmine finala?
    Daj mi lovu i postepeno pojačavanje momčadi.
  • crophantom
    4.9k
    Da smo bubam 3 sezone u nizu u LP, to nam i uz loše rezultate nosi bar 100 milijuna eura koje onda mozemo uložiti u svasta, a ponajprije u to da ne trebaš prodavati.
    Naravno da je za nas rast bolja LP, to je no brainer.
    Ulaskom u EL opet moras prodavati kapitalce i onda si u zacaranom krugu, odnosno lupiš neki plafon, a to ti je proljeće u EL I ispadanje nakon 1 ili 2 dvomeca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.