• fakin
    4.8k
    već smo pisali o njemu, ali evo novog intervju pa da podijelim:

FIlip Pejić, mma borac

Poznato je da ste veliki navijač Dinama. Što vam Dinamo znači u životu?

Svaki put kad mi treba motivacija, dobijem je od Dinama. U meni gori jaka vatra kad vidim te dečke kako pobjeđuju kad je jako, kad stisnu zube, meni ti je to kraj svijeta. Volim Dinamo i voljet ću ga cijeli život. Stvarno mi je velika motivacija u mom sportu. Čujem se s dosta igrača, velika su mi podrška.

S kime se čujete?

Čujem se dosta s ovom delegacijom iz Dinama sve u svemu, ali se najviše čujem sa "starim" igračima, to su Ademi, Ristovski, Petković. Odveo sam klince da upoznaju igrače koji su sad u klubu.
  • Sajla
    21.2k
    Nikša Prkačin. Nije baš navijač, ali jest nekakav simpatizer. Odnosno njegovim riječima:

Pratite li neki sport osim košarke i imate li omiljeni klub?

Pratim nogomet. Ne navijam ni za koga. Po vokaciji sam nekakav dinamovac, ali nisam onaj zagriženi navijač.
  • prefontaine
    9.6k
    Pratim nogomet. Ne navijam ni za koga. Po vokaciji sam nekakav dinamovac, ali nisam onaj zagriženi navijač.

Ovakve nikad ne bih brojao kao "naše"
  • Crusades
    24.4k
    Screenshot-20260317-103121-Instagram.jpg
    prijenos slika s mobitela

Vodila prekjučer prvo izdanje memorijalnog šahovskog turnira Sanjin Španović u organizaciji zaklade Nema predaje.
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Gdje ima za kupit ovakve ŝalice?
  • Papastrumf
    23.2k
    Gdje ima za kupit ovakve ŝalice?dinamo u srcu

Nema nigdje. Ovo je u klupskom "kafiću".
  • modri-kibic
    1.5k
    Ovo je u klupskom "kafiću".Papastrumf

Vrijeme je da osvanu i u klupskom fan shopu :smile:
  • fakin
    4.8k
    Lelek
  • podravskimodrikibicPMK
    213
    Sve stoput rečeno al zakaj ne ponoviti
    Filip Zubčić na svom storiju

Screenshot-20260620-104233-Instagram.jpg
  • NORTE
    25.1k
    Državna tajnica iz liberalne stranke.
    *na stranu neslaganje s nekim njenim stajalištima
    daa3cfc2-a636-4d58-b746-4d5c98bb3f52.png?width=480&height=480
  • pešća
    1.5k
    U mjesec i pol dana fotka na tekmi Dinama, u hrvatskoj zastavi na gej paradi pa još i gledala tekmu Hrvatske i Engleske kod britanskog veleposlanika. Nije to nikakva dinamovka neg obična populistica.
  • NORTE
    25.1k

Žena je sama objavila fotku kako pozira u dinamovoj opremi na Maksimiru, a u pozadini navijači dinama.
    Ovo je tema o javno poznatim navijačima dinama.

To što u hr dresu i zastavi ide na skupove koji se nama ne sviđaju je isto neka drugačija poruka od onih koje se tamo često promiču, ali ne znači da ona nije dinamovka niti da svi moramo biti isti.

Ona živi svoj liberalizam i ne vidim problem u tome da istovremeno navija za dinamo i ide na tekme, dapače dobrodošla je.
  • Jurki
    26k
    pogledaj samo kaj se dogodilo s temom geopolitika tu na forumu.
    Svi mi navijamo i volimo Dinamo, a ta tema je otisla pod ključ, ne trebas se pitati iz kojeg razloga.
    Dinamo i politiku ne treba miješati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.