• Ludovic IX
    11.8k
    musa je trebao. I netko muje i rekao taman prije i on je šeretski složio facu "nemaš problema"
  • Jos-Optimus
    11k
    Ljudi dragi, pa on zove Jakica da bude back up bočni, jer vezu neće igrati, a ima prirodnog desnog beka u Comu koji je neka nabrijana verzija Juranovića i omda bi Stanišić mogao ići lijevo. Imamo i drugog Sučića za vezu, pa i Vlašića, Pašalića, da igramo brže i jače, ali jbg. Mislim da smo mi već sada jaki i da se momčad već trebala formirati oko Matea Kovačića, koji je i ovakav van forme avion za trenutnog Luku, a i Josip Mišić, ali nitko ne moze igrati svoju poziciju dok se njemu prilagođavamo. Mogli smo mi i Engleze puknuti, ali mozda je dobro da nismo da se barem neke promjene naprave. Perija je čudo, ali isto realno ne može biti starter na beku, pa frajer se bojao probati 1 na 1, a imao je 15 puta situaciju. Marko Pašalić čim je ušao je probio stranu. Imamo mladost punu talenta i kvalitete, treba ih pustiti da polete i staviti Luku i Periju da ulaze u 60. min i lome protivnika. Ali, ovaj se to ne usudi.
  • jp23
    4.1k
    Imamo i drugog Sučića za vezu,Jos-Optimus

Ispravi me ako griješim, ali nije li on u jednoj od prijateljskih (ne znam jel sad ove dvije zadnje ili one u ožujku), silom prilika, zaigrao na lijevom beku? :lol:

Apsurd te situacije je jednostavno čudo
  • Jos-Optimus
    11k
    Ma da, pa to je kaos..a dečko igra u Sociedadu, izvrstan je, imamo te klince, pusti ih da lete
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Gledam sad pressicu Dalića, pa čovjek izgleda kao da ga je žena ostavila, uzela djecu, kuću i svu imovinu. Mislim da je nakon Engleske doživio neki mali meltdown jer nikad ga nisam vidio ovako apatičnog.

Sve smrdi na teško mučenje protiv Paname i Gane.
  • Zg123
    3.7k
    a dečko igra u Sociedadu, izvrstan je, imamo te klince, pusti ih da leteJos-Optimus

Igra najgoru sezonu u zivotu, mislim da je i jedva upao na SP tako da od njega za sada nema nista
  • Zg123
    3.7k
    Općenito je postao jako nervozan i bahat, nema one njegove cuvene poniznosti vise
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Nova ponuda za Vuskovica od Brightona, 45 miliona.
    Ovo bi mogli i prihvatit
  • Jos-Optimus
    11k
    drugi dio sezone se opet izborio za prvih 11, samo su ga ozljedice zezale. Osim ako stvarno nisam zabrijao
  • KtcGoat
    6.1k
    Nije do ozljeda, kad je dosao novi trener onda je poceo igrati u drugom dijelu sezone. Inace ocekivao sam vise od njega, kao da stagnira malo
  • badjibadara
    9.8k
    Sa jedne stranice:

FAw8hhR.jpeg
  • Efes Pilsen
    16k
    Dres USA mi izgleda kao satorsko krilo cirkusa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.