• Kermit
    912
    Čovjek je jednostavno tvrdoglav i nema tu pomoći.

Ne moraš biti doktor znanosti da znaš da ti jedan Juranović, Pivarić, Strinić nisu ekstra klase, ali su u datom trenutku bili na svojem vrhuncu i na svojoj prirodnoj poziciji. Tu sama logika nalaže da ih pozoveš i daš im da igraju, a ostale staviš na njihove prirodne pozicije.

Ovo naše stvljanje Krame na krilo, Jakića na beka pa sad i zamjena mjesta Pašalića i Sučića je samo tvrdoglavost. Oni van svojih pozicija ne mogu dati svoj maksimum. A igraju jer su eto familija i moraju igrati.

Stavljanje u ekipu rekovalescenta Gvardiola i Kovačića je priča za sebe. Samo za usporedbu Pero Sučić se 3 mjeseca mučio u Dinamu nakon što se vratio zbog loma metatarzalne kosti. Valinčić isto, čak i gore rekao bih, nije došao na razinu forme prije ozljede. A mi očekujemo od dvojice koji skoro godinu dana nisu igrali nogomet da budu na top razini. To ne ide jednostavno.

Ali sve je to za kurac, neće se tu ništa promijeniti. Mišić je prestar jebiga i to ti je to.
  • Droljo
    28.8k
    Ovo je dokaz koliko taj lik pojma nema šta radi. Popis koji apsolutno nema nikakvog smisla, toliko nelogičnosti.Doktor Kunić

Strašno! Opet sam se naživcirao ko konj. Užas. Nabijem ga na pongračića, čaletu i erlića na klupi dok u igri imamo još 3 i pol stopera (stanišić) i niti jednog beka. Fuj
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Opet sam se naživcirao ko konj.Droljo

Sto puta sam si rekao nemoj ko ga jebe ali ne možeš hahaha. Sva sreća ajde ovo još i odjebat će nadam se
  • Frizura Robija M
    462
    Evo dva dana imam random flashbackove onog gola Kanea iz kornera. Onakav amaterizam je ispod svake razine za reprezentaciju našeg kalibra.

Može se dogoditi Curacau i takvima, ali prodati tako nešto ekipi prepunoj igrača iz liga petica je baš sramota. Još tužnije kad slušaš samo o uigravanju obrane i branjenju prekida. Baš smo ispali magarci.
  • ElDorado
    11.7k
    Ne znam da li sam si umislio ali nekako je na ovom SP vrlo suzdržan u izjavama, nema nekih reakcija, čak mi se čini pomalo depresivan i rezigniran. Možda je konačno shvatio da ovo ne vodi ničemu.
    Najgore mi je kaj sad svi serendaju Englezi su bolji od nas, bolja su momčad. Svaka čast Ćiri koji je uvijek govorio nema boljih od nas. I ja mislim da kurčevi Englezi nisu ništa bolji od nas kad bi se momčad sastavljala po nekoj normalnoj, jednostavnoj logici: najbolji igrači na svojim prirodnim pozicijama.
  • Sajla
    21.1k
    Jučer je na neki način bacio igrače pod autobus u izjavi pa mi je i to najava da se bliži kraj. "Vježbali smo prekide, znali smo da rade te blokove, pripremali smo se, upozoravali smo, blablabla...." na kraju su igrači krivi kaj nisu njegove riječi proveli u djelo, on je sve super pripremio. Moglo se to reći i na puno drugih načina, meni je ostavilo dojam da nije htio.
  • mlinchica
    6.5k
    I ranije je on bacao pod bus pred novinarima.
    Sjećamo se svi kako je opleo po Petku na presici nakon tekme sa Španjolcima, pa po Krami koji nije dodao nego pucao, … jučer ih je sve prozvao za nedisciplinu i neodgovornost. Pred novinarima.
    Ali naravno, svaki put pa tako i jučer, takvo izlaganje završi sa skrušenim “ali ja sam jedini kriv, ja sam jedini odgovoran”.
    Bio i ostao demagog.
  • Filip85
    1.4k
    Jučer malo gledam raspored utakmica u Ligi nacija i vidim da igramo četiri utakmice u jednom prozoru, od 26.09. do 6.10. Ne sjećam se da smo ikada igrali toliki broj tekmi u jednoj rep.stanci...
  • Droljo
    28.8k

Budu dečki izdržali. Imamo još stotinjak stopera koje može pozvati.
  • Crusades
    24.4k
    Novi format repstativnih pauzi od ove godine. Mislim da je jedna velika pauza u rujnu/listopadu (umjesto jedne manje u rujnu i jedne u listopadu) i jedna manja kakva je bila inače u studenom.
  • ElDorado
    11.7k
    Danas Brko part 2. Danas je crveniji neg jučer
  • Zg123
    3.7k
    Goda, Barisic, Sosa, Perkovic..Jurki

Ajde ne sprdaj se, gori od linodale ste vi forum strucnjaci s ovakvim nebulozama.
  • ElDorado
    11.7k
    nije uzeo u obzir da su možda krivo vježbali ili da je kriva priprema bila
  • Jurki
    26k
    gori od linodale ste vi forum strucnjaci s ovakvim nebulozama.Zg123

Da zato je bolje da beka igra stoper, a stopera klinac kojem jos nisu izvađeni svi mliječni zubi.
    Jebena nam je obrana bila protiv Engleza.. samo zahvaljujuci Liviju nismo inkasirali 7-8 komada.
    Uvjeren sam da bi bolje defanzivno izgledali da nam je zadnja linija bila LB, Gvardiol, Šutalo, Stanišić.. a ne ovo sranje s 3 otraga.
  • KtcGoat
    6k
    Ide Dcc unutra nadam se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.