• BPAM
    317
    Zvone Peretza danas proveo po gradu, malo šetnja, malo ručak i tako to.
    Ako bu sve ok potpis idući tjedan
  • Mali Zeus
    21.5k
    Dovodimo ga za poziciju osmice ak sam dobro shvatio?
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Dovodimo ga za 4og veznog koji nam fali
  • zmujcinslbrod
    205
    6tica kada igramo protiv slabijeg protivnika, 8 u jacim tekmama gdje moze zaprijetiti izvana, meni se tako čini...
  • Nogo
    11.4k
    Dolasci u Dinamo

Dominik Livaković – Dinamo ga želi vratiti iz Fenerbahçea. Nude mu veliki ugovor, čak do kraja karijere. Pregovori ovise o Feneru.

Dor Peretz – veznjak Maccabija iz Tel Aviva. Trebao bi doći kao pojačanje za sredinu terena, može igrati šesticu, osmicu i polušpicu.

Stjepan Radeljić – stoper koji je već dogovoren. Priključit će se nakon reprezentativnih obaveza.

Mislav Oršić – povratnik u Dinamo, već trenira s ekipom. Trebao bi donijeti iskustvo i kvalitetu na krilu.

Još jedan veznjak – Dinamo traži dodatnu opciju za sredinu terena (šestica/osmica).

Desno krilo – traži se novo pojačanje za tu poziciju.

Rezervni napadač – klub traži mlađeg napadača koji bi bio alternativa Belji i prihvatio ulogu iz drugog plana.

Mogući ostanci / pregovori

Ismaël Bennacer – Dinamo ga želi zadržati nakon posudbe iz Milana, ali samo uz manju plaću. Problem su njegova visoka primanja i ozljede.

Luka Modrić – povratak nije realan prema klubu, ali Dinamo bi ga prihvatio ako bi pokazao želju za povratkom.

Odlasci / rješavanje viška

Samy Mmaee – Dinamo ga se želi riješiti nakon neuspješne epizode. Problem je visoka plaća i ugovor još dvije godine.

Juan Cordoba – imao problema s ozljedama i nije opravdao očekivanja. Klub bi mogao tražiti rješenje.

Robert Mudražija – vraća se s posudbe i pokušat će se izboriti za mjesto u momčadi.

Igrači kojima se povećava uloga

Paul Tabinas – pokazao potencijal nakon dolaska iz Vukovara. Trebao bi dobiti više minuta kao alternativa na desnom boku.

Moris Valinčić – klub puno očekuje od njega, treba napraviti iskorak.

Noa Mikić – mladi bek s ugovorom do 2028., razvijat će se kroz drugu momčad.

Luka Stojković – jedan od glavnih igrača za moguću prodaju, ali zasad nema konkretnih ponuda. Dinamo ga želi zadržati barem kroz europske kvalifikacije.

Dion Drena Beljo – glavni napadač nakon odličnog proljeća. Klub ga želi zadržati osim ako ne stigne velika ponuda.

Ovo je skraćena verzija teksta iz 24 sata ako se nekome neda sve čitati pa rezime samo.
    Link na 24 sata
  • Orc123
    16k
    Samo da natipkaju clanak...

I kao prvo, Peretz se dovodi kao 8ica ili cak 10ka dok nema Stojka, to moze zakljuciti svatko tko i malo zna o nogometu. Covjek koji je ove sezone bio najbolji strijelac lige sigurno ne dolazi igrati 6icu nit to opcenito igra, ali kako bi to mogli novinari znati posto su cijepljeni od nogometa.

Kao drugo sam Kova je rekao da traze i 6 i 8 u veznom redu. Ovo je 8! Znaci da se 6ica jos trazi.
  • Ljubo
    828
    Peretza dovodimo da rastereti Stojketa i Zajca jer se očito ide prema tome da Vidović bude krilo sto je po meni ispravno. Gledali smo Soldu na 8 ove godine u par navrata i vidjelo se da nije to ono sto nam treba. Zadnji vezni i desno krilo su nam za sada prioriteti.
  • Orc123
    16k
    a mislim normalno da je tako...pa nije ni lik mutav da nakon najbolje sezone u karijeri gdje je igrao vise 10ku i napadaca, iako je prije vecinom igrao 8.icu i da sad dolazi na zadnjeg veznog. Uopce nije takav tip igraca i sigueno ne bi prisato to doci igrati. Moze odigrati ako ce biti neophodno i 6icu ali sigueno se ne dovodi na tu poziciju. Bas mi jadno kad sportski novinari koji bi neki kurac trebali znati o nogometu ne znaju zbrojiti 2 i 2....cast izuzecima.
  • ElDorado
    11.7k
    Čemu potežu pitanje Modrića opet? Zvone je to jučer potpuno otklonio
  • Ljubo
    828
    ne znam ko normalan bi mislio da igrac sa 18 golova u sezoni dolazi igrati zadnjeg veznog, pametnom dosta…
  • badjibadara
    9.8k
    Čemu potežu pitanje Modrića opet? Zvone je to jučer potpuno otklonioElDorado

Čitam i ne vjerujem. Taman skinemo tu stavku sa dnevnog reda...
  • mlinchica
    6.5k
    Čemu potežu pitanje Modrića opet? Zvone je to jučer potpuno otklonioElDorado

Zato kaj je to kronološki prikaz članskog dana. Čak su i neki izrazi ponovljeni. Valjda zato ne piše izvor nigdje.
  • ElDorado
    11.7k
    Ok ali npr Mikića jučer nitko spomenuo nije. I Zvone nije rekao da bi Modrica docekali rasirenih ruku. Niti za oprostajku. Rekao je da je on svoju sam organizirao i da ak Modric hoce nek si organizira da klub nece davati nikakvu inicijativu. Bio je oko Modrica jako suzdrzan, rezigniran i nezainteresiran.
  • SanctaSanctorum
    365
    Je, na pitanju o desnom beku. Rečeno je da će kroz Dinamo B skupljati iskustvo, a Tabinas je drugi bek. Što se tiče Modrića, nakon kaj sam čuo ono jučer, i ono malo želje kaj sam imao da se vrati sam izgubio. Neka završi tamo karijeru i ode u Real radit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.