• Frizura Robija M
    464
    ma bolje bez beka pa nek krpa tko god nego netko tko nije elitna razina.
  • ImotskiNKDZG
    247
    Mišić je prije svega triba bit u ovoj ekipi. Mi nakon Marcela nemamo zadnjeg veznog,Modrić to više pokrivati ne može sa svojim godinama. U Milanu je igrao totalno drugu poziciju i manje odgovornu.
  • Efes Pilsen
    16k
    Moze drugorazredni napadac, moze veznjak kojeg vodis okolo iz samo tebi znanih razloga, moze igrac van forme, moze i igrac klupiran u klubu, ma moze sve.. Al drugorazredni igrac na prirodnoj poziciji? Ne daj Boze veceg zla..

Ja ne znam jel on svjestan koliko bi si otvorio opcija da je samo uzeo Smolcica od navedenih.. Al mozda je Smolcic bas tesko govno za atmosferu, onaj jeanput kad je bio pozvan se svasta moglo dogodit
  • Frizura Robija M
    464
    Al mozda je Smolcic bas tesko govno za atmosferu, onaj jeanput kad je bio pozvan se svasta moglo dogoditEfes Pilsen

Možda. A možda se samo ne uklapa u family profil i obrasce ponašanja.
  • Thor
    2.8k
    Vjezbali su oni k...prekide. Englezi su ih vjezbali. Iz aviona se vidlo da Kane stoji na vrhu 16. Zasto? Zato kaj ne bu sudjelivao u skoku na loptu iz kornera ili povratnu? Ne! Nego zato kaj je komba neka. Koliko moras biti inteligentan da to shvatis? Ono na razini skocne bube je dovoljno,valjda!
    Na frajera ide ubac,ovaj zna di ide, drugi englez mu jos napravi blok kod skoka na nasem i ovaj sam ko duh ugura bez beda! Kane stoji sam daleko! Ziher nebu pucal glavom ili nogom! Kaj ste vi vjezbali??
    Daj molim te :roll:
  • Tranzicijski Napad
    1.4k

Englezi su ih nasamarili jeru su tri igraca ispred njega napravili lazne kretnje, dvojca u stranu i odvukli nase igrace dok je ovaj u sredini sprijecio iskakanje i kane je zabio, jbg.
  • rioda
    16.9k

Koji naš igrač je pazio Kanea?
  • Thor
    2.8k
    sigurno nisu to uvjezbali :grimace: a mi smo uvjezbali cuvanje covjeka :smirk:
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    moja baba od 94 godine jbg

a naravno da su uvjezbavali dok smo se mi branili necim izmedu zonskih i man markingom

Evo slika sve pokazuje

QZpAB11.jpeg
  • Thor
    2.8k
    Pa velim k...smo uvjezbali :confused:
  • ElDorado
    11.7k
    Bolje krivo smo uvjezbavali :)
  • Thor
    2.8k
    Ili nedobro ili neadekvatno ili kak god...ispali smo ko limaci na kupu sladoleda u petricanima na skolskom. :grimace:
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    A da nismo uvjezbavali primili bi onda 8/8 kornera a ne samo jedan zar ne?
  • ElDorado
    11.7k
    Netko je negdje rekao da je nedavno Kane u repki zabio potpuno isti gol na nekoj tekmi. Znači imali su dokumentirano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.