• vlatkomarkovic
    3.6k

Pa znam, sam kažem…. Da nije lepo za gledati….
  • emilperska
    16.8k
    Ne igra se Eurokup. Igra se BCL gdje je osigurano samo 6 utakmica. Ako bude roster kakav ocekujemo, mozda se dotegle da 8 utakmica igraju te zato ganjaju ABAu gdje su ujedno i suvlasnici lige i imaju dividendu od iste ako igraju.
    Sa stajalista toga da klub treba naprijed i da ne moze ostati samo na PH, ovo ima smisla.

Osobno sam protiv ABA lige. Nisam je htio ni 2001. ne zelim je ni danas, ali za nju postoje financijski i sportski razlozi zasto se u nju nekad gurao Maccabi, danas Dubai, Vienna i Cluj i zašto se svi aktivni slovenski klubovi grebu da ju igraju iako imaju određene alternative + od ove godine tu je i Slovan iz Bratislave te smo time došli do toga nju igraju klubovi iz 10 europskih država što je onako, četvrtina Europe.

Što se srpskog konteksta tiče, zadnji prvak ABA je Dubai, a sjedište i pravni entitet lige su u Zagrebu. Igraju je prvak Rumunjske i najbogatiji klub Austrije + najbogatiji klub Slovačke tako da je to nadišlo pojam jugo lige i pozornice Aleksandra Vučića nego to više baca neku Alpe - Jadran - Balkan - Dubai ligu gdje je dogodine opet prvi favorit Dubai.
  • Zagreb1992
    3.5k

Naravno da nije ..to je problem krovne organizacije u europi koja ne radi ništa oko toga...naš savez npr je još gori jer tamo ga vode neznalice i podobni...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.