• emilperska
    16.8k
    Neki španjolski portal/insider isto objavio da smo mi ta zadnja ekipa za sljedeću sezonu EuroCupa..
  • emilperska
    16.8k
    Na tviteru sam ubrao. Nemrem sad uc nazad.

Daj lupi hashtag Cibona na tviter. Mislim da je to to.
  • Zagreb1992
    3.5k
    Our Team at EU BasketTalk can confirm, that all eyes for the Wildcard Spot For BKT #EUROCUP for the 2026-2027 season will be KK Cibona Zagreb. They will play ABA league (just announced) as well as Eurocup! Croatian league will be played by a 2nd team formed by the Club!

Sapin Insider Basetball
  • Keyser Soze
    19.6k
    Monaco smanjuje budžet na 10 milijuna i odluka je da nastupe u EuroCupu. Ne znam utječe li to na Cibonu, ali eto.

Edit: Vidim da imaju 5-godišnju licencu, ne utječe dakle.
  • Mazalo
    508
    Cibona igra Ligu prvaka!
  • Ljubo
    828
    Koja debilana, zašto smo se onda uopće vratili u ovu retardiranu ligu???
  • Keyser Soze
    19.6k
    U tom slučaju nejasan povratak u Abu. Iako mislim da je pametno što nismo odma srljali u EuroCup.
  • Zagreb1992
    3.5k
    Sad kad se odredilo natjecanje u europi idemo onda objaviti i pojačanja :D
  • Ljubo
    828
    znaš li zašto smo se vratili u Aba ligu ako igramo fibino natjecanje?
  • Ljubo
    828
    Ne znam za vas ali ja sam jako razočaran opet igranjem te glupe Aba lige, ugasili su mi svu nadu da se kreće prema boljem…
  • Zagreb1992
    3.5k

Osobno bih rekao više tekme i jači protivnici ..službeno nemam pojma kaj im se vrti u glavi tamo
  • SanctaSanctorum
    365
    Ne znam koji je razlog ulaska u ABU ako igramo Ligu prvaka, na pamet mi jedino pada eventualno privlačenje jačih igrača u klub igranjem jače lige.
  • Zagreb1992
    3.5k
    Popis ekipa u BCL je dobar ...i ako nas potrefi ok grupa i prođemo dalje imat ćemo isti broj utakmica kao u eurocupu ulebovom ...s te strane konkuretnost je razlog odlaska na FIBA natjecanje
  • emilperska
    16.8k
    Zato što FIBA LP garantira 6 utakmica. Što je svakako premalo za planove. Čak i u malo optimisitčnom scenariju da dođeš do play ina, to je 8 utakmicama. Gazdama i dalje premalo.

Tu se onda računa da je ova sezona priprema za nešto više dogodine. Treba shvatiti i Upravu i igrače. Igrati samo 6-8 europskih utakmica i onda ostatak godine samo PH, to je besmisleno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.