• FrenchMontana
    1.6k
    Zvone je par puta spomenuo ''malog Afrikanca'' Fuzyja, da očekuje da će se kroz B ekipu brzo profilirati kao kvalitetni zadnji vezni...
  • SAS1987
    20.2k
    I za prvo pitanje sam nekak bio uvjeren da je kolega SAS1987 odlucio probiti ledGemišt86

U gužvi sam pa nisam stigao :lol:
  • DerHerrKool
    1.1k
    od svih klubova na planetu, Dinamo je dao najviše vlastitih igrača koji su nastupili u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva.superhik

Sad i službeno nema većeg kluba od Dinama :grin:
  • Mali Zeus
    21.5k
    Ovo je bilo sve skupa jako lijepo, odlična ideja sama po sebi da bude na stadionu. Dobili smo dosta odgovora i neke stvari su nam jasnije, sviđa mi se da su Boban i ekipa bili opušteni, ali i precizni u vezi svih važnih stvari. Osobito u vezi godišnjih, oko kojih je bilo najviše upita. Dosta je bilo i o Modriću oko kojeg je Boban bio više nego jasan, zvao ga je, nije htio, široko mu polje. Ja bih dodao još jednu rečenicu ali nije ovod za javnost.

Dobili smo i dobre informacije u vezi stadiona itd.

Ovakve stvari su baš dobre i ova praksa da se sve sumira na kraju sezone je jako dobra ideja. Dosadašnja 2 članska dana su bila u dramatičnim okolnostima i nakon neugodnih poraza, ovaj je bio onako baš opuštajući. Ono što mi je drago je da se vidi da se u klubu već dobrano radi na sljedećoj sezoni i da je prisutna jedna velika doza ozbiljnosti i profesionalnosti. Ok dupla kruna, slavili smo, idemo dalje jako, nema čekanja.
    moram pohvaliti i ekipu, bilo je dosta dobrih pitanja i umro sam na 'klub s juga'. :rofl:

Ono kaj je najbolje je da je naravno iza mene sjedio @Paggini koji je bio s cijelim sijasetom zonaša. A još ktome sreo frenda iz srednje kojeg nisam brat bratu vidio 20, 25 godina.

koliko sam skužio i kolega @Majki2111 je postavio pitanje.

Hoće to tak uvijek kad si na Maksimiru.
  • Droljo
    28.8k
    koliko sam skužio i kolega Majki2111 je postavio pitanje.Mali Zeus

Koje je pitanje bilo u pitanju?
  • rakurs
    3k
    S kojim segmentima, odnosno odjelima kluba su zadovoljni, a gdje vide prostora za napredak. Možda i još nešto, ali mislim da je to to.
  • Mali Zeus
    21.5k
    Koje je pitanje bilo u pitanju?Droljo

E ubij me, sad se nemrem sjetiti.
  • Sajla
    21.1k
    Da se osvrnem i ja na svoj doživljaj članskog dana. Vraćamo se doma i pita žena - kak ti je bilo? U načelu, nisam čuo ništa specijalno novo što već nisam doznao na zoni, osim cijene godišnjih i ulaza na Dinamo II u Zaprešiću. Ali nije to ni bila poanta, nije stvar u ekskluzivnim informacijama ili tome da prvi nešto doznaš.
    Poanta je u tome da je nešto što bi trebalo biti normalno, a bilo je potpuno nezamislivo prije tek koju godinu, sada postalo stvarno. I bez obzira na to što možda nemam pitanje koje bih baš želio postaviti (naravno da sam se sjetio kasnije jednog), ako sam u mogućnosti moram se tamo pojaviti. Ljudi koje smo birali i koji upravljaju našim klubom su stali pred nas i otvoreno govorili, to treba honorirati. Treba pokazati interes, trebaju i oni vidjeti da nam je stalo, treba doći zbog svakog onoga tko je udaljen stotinama kilometara i htio bi biti ovdje ali ne može. Desetljećima su se stvari odvijale bez nas i mimo nas, u najboljem slučaju u nekim kancelarijama, a nažalost često negdje uz cajku, masne brade i trganje košulja. Treba doći čuti anegdote čovjeka koji je gurao kolica Štefa Deverića po bolničkim hodnicima, treba doći vidjeti kako ustaje netko tko se zove Tomaš i s čujnim naglaskom (rekao bih da je Čeh, ali sam sad doznao da je Poljak) postavlja pitanja upravi jer se zaljubio u naš klub iako je stranac i nema poveznicu s klubom, gradom, zemljom kao što je mnogi od nas imaju već generacijama, treba doći i čuti kako Boban odaje priznanje Zeki. Treba se skupa s cijelom tribinom nasmijati i zapljeskati, treba čuti da ima ljudi koji razmišljaju sasvim drugačije. A ne škodi ni prilika da povežeš pokoji nadimak sa Zone s licem.
    Treba doći na članski dan jer je ovo konačno naše. I zato - kak mi je bilo? Nisam čuo gotovo ništa novo, nisam postavio nijedno pitanje, nažuljal sam rit na maksimirskoj sjedalici jer u dva sata nijednom nismo skočili kad padne gol, niti sam u poluvremenu protegnul noge. Ali mi je bilo super.
  • MateG
    346
    Poljak je hahah, OCD sorry :lol:
    Iz viđenja se znamo s futsala pa smo razmijenili par rečenica
    Ali da, meni je fascinatno uopće imati priliku postaviti ikakvo pitanje upravi kluba
    Generalno, top atmosfera i top stvar
    Svakako bi neki igrač idući put na 15-20 min bio top, da vidimo neke stvari iz njihove perspektive
  • Thor
    2.8k
    Apsolutno se slazem s opisim :starstruck:
  • Crusades
    24.4k
    To je onaj Poljak kaj sam stavio njegov YT kanal tu... na svakoj je Dinamovoj tekmi na zapadu, a posjeti i većinu ostalih sportskih događaja u ZG (futsal, Cibona, OK Mladost ili Dinamo nisam siguran...)

Evo još jednom kanala

https://www.youtube.com/@DotepenecPL
  • rioda
    16.9k

Ovo stvarno graniči s retardacijom. Prvo napiše uvod u kojem kao poštuje privatnost članskog dana i onda u drugom dijelu teksta iznese sve što je tamo bilo rečeno :rofl:
  • javolimtebejako
    5.3k
    dovedite nam Poljaka na zonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.