• Dadox
    1.5k
    Rekao je Zvone da se Mudri vratio i da mu želi da ostvari svoje snove tu (tak neš),ali da mu je status kompliciran…
  • badjibadara
    9.8k
    Ovo je zanimljivo. Piše da je baš igrač inzistirao na transferu. Da li se tamo stvarno nešto kuha nakon odlaska trenera?

nmJtxsS.jpeg
  • Fan
    2.4k
    Ja i neki drugi forumaši smo prognozirali rasprodaju kod takvih slučajnih prvaka, al kod Thuna se kuha baš neki neočekivan raspad sistema. Trener, ovaj bitan igrač, još 2 99% odlaze...a nema šanse da će dofurat ni približno dobru kvalitetu. Na terenu će se sve na kraju vidjet, al upućuje na to da bi ovo mogao bit na kraju jedan od lakših ždrijebova.
  • Jurki
    26k
    al upućuje na to da bi ovo mogao bit na kraju jedan od lakših ždrijebova.Fan

Svi ti "slucajni" prvaci su top u zdrijebu. Svi se usrali ne Thuna (nitko ga nije gledal) vec remomea njihove lige.
    Daj mi Mađare za playoff.. blizu mi je Gyor..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.