• ElDorado
    11.6k
    upravo tako. Ali uspio je dosegnuti status nedodirljivog pa bi svatko tko progovori nesto u tom smjeru vjetojatno postao zrtva Đakića i sinova jer je, jelte, državni neprijatelj par excelance. Treba pogledati ne samo poslušati Ilijanu eskapadu, kako se Šola prestravio kad je brko krenuo.
  • Nogo
    11.4k

Lijepo si ovo sročio od a do ž.
    U potpunosti se s tobom slažem.

Mene još više smeta što je napravio brend #family gdje se u repku teško upada (tu valjda spadaju samo naši igrači trenutno), a još teže ispada.
    Njemu Modrić sve drži i svlačionicu i sve. Mi smo pročitana knjiga. Izmišljamo toplu vodu sa 3 iza, a nemamo igrače za to.
    Najveći krimen je nepozivanje Smolčića iz Coma, Segečića i naravno Belju i Stojkovića, te Mišketa. Natrpao se veznjacima bezveze. Netko će reći da gledamo samo svoje ali da je Mišić stao iza uz Sučića ili ga zamijenio odigrao bi bolje i od Pašalića, a kamoli ne od Modrića.
    Šta Modriću ovo treba? Imaš Erlića i Ćaletu Cara s iskustvom, a tebi igra Vušković. Sučić promjeni 3.pozicije u utakmici i to je kao normalno.
    Itd itd....ljut sam i lud još od sinoć!

Onda za kraj pričaju da će Dalića naslijediti Olić. Ma kakvi su to kriteriji alooo?
    Imaš Bilića, Kovača, čak i Bjelicu. Strahota!
  • Hectorharatti
    409
    Meni je ovo sasvim ok izgledalo jucer. Dobro, naravno prvih 20 min drugog poluvremena nije. Nama svakako turnir protiv Paname pocinje, dignit cemo formu, uz srecu bit ce neko medju najboljih 8.

Na kraju se mrtvi broje.
  • crophantom
    4.9k
    izgledalo je ok u nekim segmentima igre, ali isto tako je bilo horor u drugim. Branjenje prekida je bilo kao da smo se prvi puta u životu skupili prije utakmice na parkingu Wallmarta u Dallasu.
    Modric je morao van na poluvremenu, Gvardiol horor po meni, Perija prema nazad horor iako je imao briljantan asist glavom.

2 genijalne akcije u prvom poluvremenu su zamaskirale dojam, da nije bilo tih par trenutaka inspiracije + genijalni Livi, ovo bi jucer bilo jako jako ružno.

A nismo bas tolke tarabe da bi se trebali blamirati, vidli smo na svjetskom da i puuuno manje reprezentacije bivaju tvrd orah velikima.

I ako vec nemamo kvalitete (mada se vidi da tu itekako ima baruta i dalje), pa jebemu mater uigraj te prekide, bar to mozes, a ne da izgledaš ko hrpa amatera.

Tu je mozda dio problema da su nasi navikli gledati Modrica kako izvodi kornere, pa kad im suparnik ubaci loptu u 16 koja pređe prvog u bloku cijeli plan nam ode u vražju mater
  • hardek
    10.3k
    Nama su Englezi zabili 4 gola jučer, od toga 0 iz igre na postavljenu obranu. Pobjedili smo sami sebe sa užasnom igrom u obrani, daleko od igrača, ostavljali smo Gvardiola samog da brani 40 metara prostora.

Ono što ne kužim je zašto smo mi uopće išli na 3 odiza za engleze? Znali smo da se Kane spušta praktički do stopera po loptu, i Vušković ga prati di god ide. Istu stvar mogao je raditi veznjak u 4-3-3 a bili bi puno kompaktniji na bokovima. Ovako smo samo dolazili u situacije da njihova krila napadaju prostor iza leđa naših wing-bekova i sa brzinom ubijaju naše stopere. 2 veznjaka smo imali od kojih je 1 pratio Judu po cijelom terenu.

Što više razmišljam o utakmici, manje stvari mi ima smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.