• Svi na Sjever
    3.5k
    Stojke - desetak golova po sezoni
    Zajc - desetak golova po sezoni
    Peretz - desetak golova po sezoni

Vežite se ,vezna linija polijeće.
  • debeli biciklist
    23
    al definitivno smjer kojim treba ići za strance, igrači u najboljim godinama, standardan u svom klubu, ugovor isteka, ne plaćaš odštetu, pa nek je i plaća preko milijun eura, šta sad...
  • Zagi
    17.9k
    Na prvi pogled, nebu niš lošiji od Zajca. Tu negdje, vjerojatno nešto bolji.
    Besplatan, iskusan u trenutku kada vrlo bitne tekme igramo bez Stojkovića.

Biti će to dobro.
  • Common Sense
    1.4k
    Pozdravljam dovođenje Peretza, obzirom da Stojković ne igra prve 3 utakmice, treba nam jedan takav iskusan vezni igrač koji zna što su kvalifikacije za LP i ima bogato internacionalno iskustvo. Pored očitih stvari, a to je da ima dobar nos za gol i što se odlično ubacuje iz drugog plana, sviđa mi se što ima veliki trkaći volumen i zna igrati presing, a to je ono što nam je ove se zone u Europi nedostajalo. Ukratko, ima sve predispozicije i sastojke da bude ono što je Ljubičić trebao biti.
  • Paggini
    87.2k
    nisam nešto oduševljen, ali valjda to gleda netko s boljim nogometnim očima od menemiro

Mislim da dijelimo sentiment, ali mislim da ovo nije ni transfer koji bi u startu trebao biti oduševljenje. Dovodimo besplatno iskusnu popunu na poziciji koja nam treba, za korektnu plaću, reprezentativac, iskusne godine, dvije godine ugovor i jako bitno, proći će pripreme s ekipom i uletiti odmah protiv Thuna umjesto Stojketa
  • pešća
    1.5k
    Oršić besplatno, Radeljić besplatno, ovaj Židov besplatno, pa pitajte Zvonu večeras kud ćemo sa silnom lovom od Lige prvaka?!
  • criticus
    8.2k
    Ako se dobro sićam Peretz je bio rekovalescent prije naše utakmice i nismo bili sigurni hoće igrat protiv nas. Al se sićam da je spominjan kao najveća prijetnja.
  • Droljo
    28.8k

Da. Bili smo zadovoljni da je na klupi. Sjećam se i ja.
  • ElDorado
    11.6k
    Bez zamjerke ali bilo bi dobro da ga zovemo Peretz a ne židov
  • Orc123
    16k
    moze i Perec, po domaći :wink:
  • Filip Međimurje
    1.4k

Dobra stvar je što bi nam ta lova mogla dati dovoljno prostora da zadržimo Domingueza, Belju i Stojkovića (i ostale) još barem godinu dana te da u pregovorima ne moramo prodavati pod pritiskom.

A uvjeren sam da bi im vrijednost u tom periodu mogla značajno narasti. Dominguez bi vrlo lako mogao postati standardni U-21 reprezentativac Španjolske, a Beljo i Stojković naši reprezentativci.

Upravo zato mi se sviđa smjer u kojem Zvone vodi klub. Ne prodajemo čim netko odigra pola dobre sezone, nego pokušavamo maksimizirati i sportski i financijski učinak.

Ako je to stvarno plan, onda Zvone kuha točno onako kako treba. Predobro!
  • Fan
    2.4k

Možda si me krivo razumio, ovo nije bila kritika klubu.
    Ako je riješeno, super, ali ako nije, do 1.7. moramo imat riješen većinski roster, a koliko vidimo, prema tome i idemo, tako da smatram da se zasad radi dobar posao.
  • Gringo
    1k
    Sport5 izraelski je plasirao to i rekao da danas oko 12 slijeće iz Poljske u ZagrebNiko1986

Znači sad su već u Starom kotaču na šarenoj pljeskavici, sutra lagano liječnički i to je to.
  • Krizy
    72.9k
    U posljednje tri sezone Peretz je odigrao 41 europsku utakmicu te upisao 14 pogodaka i tri asistencije.

Ukupno 86 europskih utakmica, 16 golova i 9 asistencija.

Zanimljivo je da je skupio 6422 minute u europskim natjecanjima dok cijela momčad Thuna ima 5469 odigranih europskih minuta.
  • hardek
    10.3k
    Peretz je tip veznjaka koji će se puno lakše i bolje uklopit kod nas nego recimo Ljubičić. Tehnički potkovan i (nogometno) inteligentan, ne sumnjam da može biti ovogodišnji Zajc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.