• Dzoni
    6.2k

Onda nismo trebali ni Andrića ni hrpe muslimana iz BiH dovoditi u Dinamo s obzirom na povijesti ta dva naroda s Hrvatima
  • rokikaciga
    14.7k
    Dok sam igrac ne pokazuje moralne vrijednosti koje su suprotne vrijednostima Dinama briga me koje je nacionalnosti i vjeroispovjesti. I ajde da ne zatvorimo ovi temu sa politikom
  • VolimDinamoOo
    419
    bas tako.. svi su dobrodosli tko postuje klub i daje sve od sebe
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ne želim dalje u polemike, ak se ne slažete samnom, to je ok, ali ovo je moje mišljenje.
  • Orc123
    16k
    Ako je mogao Srbin igrati u Dinamu i pokazati se da je bio dobar igrac a jos veca ljudina onda moze i Izraelac....strasno. Dinamo nije politicki klub niti ce ikada biti....
  • CastAway1986
    5.7k
    Idete u offtopic opet ,pricajte o kvalitetama igraca a ne o vjeri i naciji, svaku temu spamate..
    Meni osobno djeluje kao zanimljiva osmica , trkački dobar i s jako dobrim udarcem.
  • Gradina
    112
    A šta smo onda dovodili Komnena Andrića ili Bakrara i Bennacera, na području Alžira je aktivno djelovala Al Kaida, Srbi su klali Hrvate po Vukovaru... besmisleno banaliziranje, dok igra dobro i ne mješa se u trenutna događanja neka ga
  • rokikaciga
    14.7k
    Nisam ga nikad gledao dovoljno da zamjetim i imam neko misljenje o njemu. Ali ovo iz grafova mogu samo srdacno pozdraviti!
  • K3p
    432

Nije ovo politička stranka, nego nogometni klub. To što je tebi to bitno to je tvoj problem ...
  • crophantom
    4.9k
    O Bože... :zip:
    Sad jos više želim da dode, nadam se da ce mu se svidjeti grad.
  • Sajla
    21.1k
    je li vama promaknulo što je @Eduardo neki dan napisao?
    Židov, Srbin, Arapin, crnac, musliman, Mađar, Rus, Talijan, Nijemac - ako ga dovedemo, bude davao sve od sebe na terenu i poštivao Etički kodeks dinama, to je to. možete biti s time sretni ili ne, ali nećemo o tome voditi političke rasprave na nogometnom forumu. Ako će Bakrar s njime dijeliti svlačionicu i neće s tim imati problem, onda mi imamo još manje prava na prigovore.
  • rioda
    16.9k
    Pogledao sam snimku utakmice protiv Maccabija. Ušao je u 63. minuti na mjesto napadača, ali doslovno se nema što vidjeti do kraja utakmice. Svega par puta je bio u kontaktu s loptom
  • Niko1986
    7.3k
    Jel se oko ovog izraelca raspravljamo sto bi bilo kad bi bilo ili je to stvarna glasina?emilperska

Sport5 izraelski je plasirao to i rekao da danas oko 12 slijeće iz Poljske u Zagreb. Oni su najjači njihov medij tako da sigurno nije patka.
  • Crni86
    22.2k
    Al kak je jako kad nigdje vise nista ne izlazi vec samo ovako kao poklon pod bor dode neki igrac. Gustam… olivari, nicota i lesi na aparatima
  • crophantom
    4.9k
    a ti umjesto da stražariš na Tuđmanu zajebavaš se na Fort Worth Internationalu.

Fascinantno je opet kako se šutke ovo odradilo, Maksimirski zidovi su naglo zanijemili nešto. Bravo za sve iz kluba sto se stvari odrađuju profesionalno i daleko od ušiju i očiju piskarala s agendom. :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.