• vjeko1701
    25.4k
    Doslovce smo prije par dana potpisali klinca na toj poziciji koji ide u Dinamo II. Imamo tu i Šuntu koji bi trebao biti nositelj veze Dinama II i nije jedini perspektivni veznjak.
  • Droljo
    28.7k

I da dođe šunjić, koliko minuta u prvoj bi imao tamnoputi crnac i šunta? Ne pričamo mi o istom sportu izgleda...
  • vjeko1701
    25.4k
    Jako veliku minutažu u Dinamu II u kojem će se razvijati.
  • Droljo
    28.7k

I kakve to točno veze ima sa ulogom u ekipi za koju si ti predložio šunjića a ja nekoga mlađeg?
    Jesmo predlagali za drugu ekipu?
    doslovno si ovo napisao: ako se dovodi kao backup koji će samo tu i tamo igrati u prvih 11, meni je provjereno rješenje
  • vjeko1701
    25.4k
    Jer ne moramo kompromitirati uspjeh prve ekipe ili razvijati igrača kroz prvi ekipu kako bi odgajali buduće zamjene za trenutne nositelje, posebno najboljeg igrača ekipe. Ako se dokažu u drugoj ekipi, neće biti ignorirani ali istovremeno imaš iskusno rješenje za ozbiljne europske utakmice.

Baš me zanima koji je to igrač do 23 godine koji ima jasan potencijal zamjeniti Mišića, doći za relativno prihvatljiv iznos i pristati biti zamjena iza najbolje igrača i legende kluba koji redovno odigra veliku većinu minuta u sezoni.

Naravno, najbolje bi bilo da možemo dovesti 20 U-23 igrača koji su sposobni kroz jednu godinu nadmašiti trenutne prvotimce i to sve za par eura.
  • Droljo
    28.7k
    Baš me zanima koji je to igrač do 23 godine koji ima jasan potencijal zamjeniti Mišićavjeko1701

To je pitanje za struku. Ja sam samo rekao da bih radije takvog nekog nego šunjića koji također nije jeftin.
  • Peškaman
    9.3k
    Možda Bašić što igra za BiH,igrač Astane do kraja ove godine,24 godine.
    Navodno se Celtic za njega zanima.
  • vjeko1701
    25.4k
    Ok, onda opet biram konkretnog igrača u zadnjoj godini ugovora umjesto teoretske ideje nekog igrača koji možda postoji a možda i ne.
  • Zagi
    17.8k
    Baš me zanima koji je to igrač do 23 godine koji ima jasan potencijal zamjeniti Mišića, doći za relativno prihvatljiv iznos i pristati biti zamjena iza najbolje igrača i legende kluba koji redovno odigra veliku većinu minuta u sezoni.vjeko1701

Eno Vrbe u Osijeku.
    Nikad nije kasno za ispraviti pogrešku.
  • CerealKiller
    393
    Imali smo Titraouia pred potpisom koji bi bio idealna zamjena za Misica ali izmislili smo mu ozljedu
  • Droljo
    28.7k
    Možda se po bespućima svemira i može naći igrač ako se uloži kao u belju recimo. Radi se o ključnoj poziciji u momčadi a mi imamo samo i isključivo mišića.
  • K3p
    412

:roll: nije kapacitet za klupu dinama, a ne zamijenit mišića
  • vjeko1701
    25.4k
    Apsolutno se može ako se ozbiljno uloži. Al postoji razlog zašto smo uložili u Belju tek nakon kaj je otišao Petković.
  • Jos-Optimus
    11k
    odaniji si ti Vrbi nego ja Petkoviću
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.