• Nogo
    11.3k
    Stojković je 'vruća roba', odbijena je ponuda Fulhama o čemu je Germanijak prvi pisao, spominjao se i Lazio. Hoće li Stojković ostati?

"Interesa i ponuda ima za još igrača, ne samo za Stojkovića, već za više igrača nakon onakve završnice sezone. To je pitanje za sportski sektor, što će biti, vidjet ćemo, ja sam sretan što su sad s nama."

A tko bi mogao doći?

"Tražimo zamjenu za Mišića, 'šesticu', moramo naći igrača koji će odmoriti našeg kapetana, imamo i neke igrače u mlađim uzrastima. Doveli smo Oršića za to krilo, tražimo još na toj poziciji, možda i neku osmicu. Bit će sigurno tu još novosti."

Na pitanje o Livakoviću odgovorio je Kovačević zagonetno 'još je do 30. lipnja naš igrač.

/Naš Kova za Germanijak
  • miro
    9k
    Moramo riješiti golmana, nema se tu vremena za natezat s Fenerom
  • austrijanac
    11.5k
    Dani na krilu i Livi na golu i ja sretan
  • crophantom
    4.9k
    pa veza nam je malo veći problem. Tu smo na Misicu i Zajcu, Stojkovica preskače prve 3, ajde Vidovic moze krpati vezu mada vas nije bio nesto do sad. I nakon njih imamo Soldu i to je manje više to.

Prije desnog krila mislim da moramo rijesiti šesticu i osmicu, ako ne želimo da Zajc i Miske umiru vec 15.8.
  • austrijanac
    11.5k

Još* Dani i Livi ja sretan.

U pravu jesi, ali 6/8 se uzurbano rjesava/zavrsava.
  • crophantom
    4.9k
    U pravu jesi, ali 6/8 se uzurbano rjesava/zavrsava.austrijanac

Ako je tako onda ok. Jesam li ja nešto propustio ili su ti to neke insajderske?
  • Paggini
    87.1k
    Golman
    6/8
    Desno krilo

Poredano po važnosti punjenja, a ostale pozicije ovisno u stanju u kojem je Valinčić tijekom i nakon priprema, hoćemo prodati Domingueza ili ne
  • austrijanac
    11.5k

Nikad insider :smile:
  • vjeko1701
    25.4k
    Livi, Šunjić, Dani
  • Paggini
    87.1k
    Šunjićvjeko1701

A nisam sto posto za njega iskreno, imam dojam ko da se izgasira u jednom poluvremenu i nestane u drugom, vjerojatno bi i cijena bila solidno visoka s obzirom na ono što očekujemo od njega - da bude Mišićev backup. Ne bih imao ništa protiv povratka, ali imam rezervacije i neko bih lucidnije riješenje tražio iskreno
  • vjeko1701
    25.4k
    A gle, ako se dovodi kao backup koji će samo tu i tamo igrati u prvih 11, meni je provjereno rješenje, plus kaj mu ugovor ističe za 11 mjeseci. Fali nam jedan nešto defanzivniji pitbull, većina igrača u vezi su nam tehnički dobri kreatori.
  • rokikaciga
    14.7k
    A i Sunja je veliki dinamovac :smile:
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Mozda ovaj mali afrikanac odusevi pa nam on bude druga sestica
  • Droljo
    28.7k

Jel ne bi bilo bolje da dovedemo nekog mlađeg, perspektivnijeg igrača za tu ulogu? Koji može kroz godinu dana polako istisnuti mišića i obrnuti role.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.