• IstinaZaDinamo
    2.6k

Dobra ideja, ali iznos je malo reci smijesan.
    Znaci milijun eura na deset klubova i to se jos ne zna po kojem kriteriju ce se dijeliti.
  • deda
    46.3k
    To bi bar trebalo biti jednostavno. Zbrojiš sve minute mladih igrača, podijeliš milju s brojem minuta da dobiješ vrijednost minute. Na koncu vrijednost pomnožiš s odgovarajućim brojem minuta pojedinog kluba. Piljarska matematika.
  • Ličani1986
    1.3k
    Sutra ćemo saznat od koga ispadaju u 2.pretkolu Europa Lige a i protivnike Rijeke i Varaždina u konferencijskoj
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

HNS i iednostavno. Ne ide mi to bas. Naci ce oni neki ultra debilan sustav racunanja ako nista kako bi tpvari najvise zaradili.
  • deda
    46.3k
    Pa nemre jedan igrač vrijedit više od drugog. Iako što ti kažeš mozda uvedu neku triper metodu.
  • rioda
    16.8k
    Nebi me začudilo da izmisle i neki indeks plasmana u računicu, pa da bolji plasman nosi više love po minutaži :cool:
  • Frizura Robija M
    456
    Danas je btw krenula prodaja (produženje) sezonskih ulaznica za Hajduk, ulaznice su otprilike 30% skuplje nego prošle godine

Danas je izašao taj članak
    Dinamosaurus

Za dva dana stiže kakti rekordna ponuda.

A za četiri dana skupština njihovog ajduka kao predigra za glavnu skupštinu kluba krajem mjeseca.

Da vidimo koji manevar će sekta izvesti da opravda ples sa đavlom :popcorn:
  • ElDorado
    11.6k
    Pričaju na podcastima da su glasine da će promijeniti upravljačku strukturu i da dolazi Pirke
  • NORTE
    24.9k
    Kad se zarola priča s whitebitom i krene euforija u vidu dovođenja igrača sigurno će krenuti očekivanja, a to će se ocrtati i u pritisku na suce i sve dionike lige, sve već viđeno, ali sad bi moglo postati nikad jače jer već je po drugi put krenuo PR da oni žele postati broj jedan.

Znači ne da se upuste u borbu s dinamom, nego da postanu broj jedan.
    Takva najava pokazuje određenu ozbiljnost u onome što žele postići ulaganjem.

Kad imaš mašineriju u vidu medija, saveza i sudaca onda ti ni ne trebaju ulaganja kakva ima dinamo, samo ti treba jači pritisak i rival koji se ne bi štel mešati u sudačke greške.

Međutim, daleko su oni od nas, to je svima i jasno.

Mi imamo UIGRANU momčad koja rastura po hnl-u, napadač doveden za 5 milijuna eura (većina njihovog novog godišnjeg sponzorstva) ludo zabija i vrijedi valjda 15 milijuna, a o drugim vrijednim igračima da ne pričamo.

Mi smo i blizu novog ulaska u LP što donosi 30+ milijuna eura prihoda od uefe.

Oni zasad imaju momčad s malo igrača i puno upitnika, brdo dugova i najavu sponzorstva.

Naša momčad sutra kreće s pripremama, a njihova krnja tek treba dovesti neka pojačanja koja i ne moraju opravdati ulaganje.
  • criticus
    8.2k
    Pričaju na podcastima da su glasine da će promijeniti upravljačku strukturu i da dolazi PirkeElDorado

kojim? Neki relevantni ili ovi redikuli? Mislim na ovim sa manjim ili većim redikulima?
  • bongo
    1.4k
    HNS osniva neki fond od milijun eura iz kojeg će nagrađivati klubove ovisno o broju minuta mladih igračarioda

Tiče se igrača rođenih od 1. siječnja 2004. godine što bi vezano uz naš trenutni roster značilo da nam ekstra zaradu donose minute Frana Topića (20.3.2004.), Sergija Dominigueza (1.4.2005.), Perez-Vinlofa (18.12.2005.), Marka Zebića (8.1.2007.), Noe Mikića (27.1.2007.), Svena Šunte (7.5.2007.) i Cardosa Varele (29.10.2008.)

Naravno, uzeo sam u obzir samo one koji su ove sezone participirali u minutaži.
  • vjeko1701
    25.3k
    Moraju imati hrvatsko državljanstvo i pravo nastupa za hrvatske reprezentacije.

a to će se ocrtati i u pritisku na suce i sve dionike lige, sve već viđeno, ali sad bi moglo postati nikad jače jer već je po drugi put krenuo PR da oni žele postati broj jedan.NORTE

Jbg, spremi se za nikad prljavije i ružnije.
  • Sajla
    21k
    neki od nabrojanih otpadaju - računaju se samo hrvatski državljani, tj. oni koji imaju pravo nastupa za hrvatske reprezentacije: Topić, Zebić, Mikić
  • bongo
    1.4k
    Moraju imati hrvatsko državljanstvo i pravo nastupa za hrvatske reprezentacije.vjeko1701

neki od nabrojanih otpadaju - računaju se samo hrvatski državljani, tj. oni koji imaju pravo nastupa za hrvatske reprezentacije: Topić, Zebić, MikićSajla

Promaknuo mi je taj dio
  • criticus
    8.2k
    Tiče se igrača rođenih od 1. siječnja 2004. godine što bi vezano uz naš trenutni roster značilo da nam ekstra zaradu donose minute Frana Topića (20.3.2004.), Sergija Dominigueza (1.4.2005.), Perez-Vinlofa (18.12.2005.), Marka Zebića (8.1.2007.), Noe Mikića (27.1.2007.), Svena Šunte (7.5.2007.) i Cardosa Varele (29.10.2008.)bongo

Ulaze samo oni koji konkuriraju za nastup u hrvatskoj reprezentaciji. Tako da ih pola otpada. Al to je ok. Ovo je za poticaj za manje klubove. Ajmo rec da mi uzemo u prosjeku ko i svi ostali, to je nemoguće al eto, dobili bi 100k eura. Nama to neznači skoro ništa. Dok jednom Slavenu, Rudešu, Varaždinu znači dosta. To je fond za te klubove i poticaj da oni daju minute mladim igračima. Ovo za Dinamo, Rijeku, Osijek pa i tovare neznači puno. I to je ok, nije to ni smisao te mjere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.