rioda
Kulke Dinamo trenutne ima od sponzorstva ukupne? 2025 je bile 4,5 miljuna €. Je 2026 vise? — Facke
crophantom
plavizg
Peškaman
Str1nger Bell
Istupanje u javnost vlasnika te kompanije i najave ponude je ništa više nego stavljanje nekakvog pritiska na upravu kluba,pogotovo u vrijeme kad po medijima izlaze informacije da plaće nisu isplaćene i da nemaju za papar. — Peškaman
criticus
jer bi tovari trenutno za par milijuna pristali i na povratak petokrake na grb. — Str1nger Bell
Oluja
NORTE
napucati će se Bilić kroz neko izvjesno vrijeme a doći će ili Pirić ili netko njihov. To ja mislim da će se tako odigrati sad oni samo znaju kako i što bude išlo.
Što se cifre tiče što sam gore napisao, vjerujem da je i Silov pisao ako se dobro sjećam o cifri do 50M vjerovatno ju je isto čuo ili dobio od sličnih strana jer se te cifre stvarno spominju. — FazeN
Dinamosaurus
Dendle71
Kome? Hajduku? Pa nisu ih oni pronašli već su se ovi sami ponudili.Ako oni stave na papir službeno €5mil+ po sezoni skinut ću im kapu — Dinamosaurus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.