• Frizura Robija M
    455
    Tijekom posjeta sastao se sa svojim poslovnim partnerom i prijateljem Ivicom Pirićem, počasnim konzulom Ukrajine u Hrvatskoj, s kojim razvija poslovne projekte na hrvatskom tržištu.

Pumpanje para u prezaduženu rupu bez dna sigurno nije taj projekt na koji se misli (iako se tako prikazuje). Vrijeme će pokazati šta se kotrlja u pozadini.
  • db-izbjeglica
    20.7k
    dajte ljudi, kakvih 8-9 milijuna...

pa allianz, valjda najjača osiguravajuća kuća na svijetu, koja okreće 180 000 000 000 eura godišnje, jbnom bayernu - znači jednom od svega par naj nogometnih klubova na svijetu - za sponzorstvo i prava imena jednog od najpoznatijih stadiona u svijetu nogometa daje 13 milja eura godišnje.
  • Pacho
    18.2k

Al tako bi onda svaki klub iza kojeg su oligarsi, seici, itd mogao upumpavati lovu, a vidimo da im ipak ne prolazi bez, ako nista drugo, istraga. Inace bi uvijek mogli nabiti dug pa naci sponzora (jednu of firmi koje drze) pa tim parama stabilizirati klub. Uz to da je ovo stvarno nebulozan iznos za orjunasku olupinu.
  • ElDorado
    11.5k
    Prvo i osnovno oni su pod nadzorom tak da ne mogu kupovati dok ne prodaju. Drugo tih 8 milja mora ici na pokrivanje dugovanja koji su cca 40 milja. Treće da će netko dati 8 milja da ih Bilić trančira čisto sumnjam.
  • FazeN
    6.9k

Slažem se ja s tobom, samo je ovdje druga situacija.
    Moje mišljenje je da će ući kao sponzori i napucati će se Bilić kroz neko izvjesno vrijeme a doći će ili Pirić ili netko njihov. To ja mislim da će se tako odigrati sad oni samo znaju kako i što bude išlo.

Što se cifre tiče što sam gore napisao, vjerujem da je i Silov pisao ako se dobro sjećam o cifri do 50M vjerovatno ju je isto čuo ili dobio od sličnih strana jer se te cifre stvarno spominju.
    Ali znamo o kom se radi, budemo vidjeli što će na papiru biti.
  • criticus
    8.2k
    To da će neko negdje dati tolike novce a ne očekivati ništa zauzvrat je rang princa iz Nigerije.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Ne vjerujem da bi oni u jedan Hajduk ulupali 8-9 milja godišnje, premalo smo mi tržište. Realnije je 2-3 milje godišnje.
  • ElDorado
    11.5k
    sve ok ali oni ne mogu ništa dok ne srede svoj proračun. A to ne ide prek noci to je proces od nekoliko godina. Prolupana ekipa dolje to sumnjam da opće kuži. Oni valjda misle da se dugovanje može izbrisati gumicom kak se to nekad radilo.
    Slikovito Dodig je kad je ulazio u Cibonu prvo sredio dugovanja. A ona su bila više od 10x manja od dugovanja tovarije.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Ovo sam i ja mislio.. tih 8-9 na 3-4 godine.
    Kao sto je db napisao, ne znam kako mogu proci kod UEFA ako Bayern dobije 13 mil. € na stadion :rofl:

Najbolji komentar s indexa:

Ovo je odlična vijest za majstore s mora.
    Ukrajinci imaju novac, a majstori s mora iskustvo. Na kraju će majstorima s mora ostati novac, a Ukrajincima iskustvo.
  • Omake
    18k
    Sve da je osam milijuna godišnje na pet godina, taman bi bili na nuli i podmirili dugove haha.
  • Ivanmtk
    1.8k
    Nije ni ušao u klub, a već najavljuje naslov prvaka. Zna modus operandi svake godine u ovo vrijeme, a pogotovo sad kad se trebaju prodat 30% skuplje pretplate.
  • chago13
    326
    Teško jer bi ovakvim upravljanjem u međuvremenu natukli barem 20 milijuna novog duga :grin:
  • Dzoni
    6.1k
    Ako oni ulože zaista toliku količinu love u odnosu na budžet, nek slobodno preimenuju klub u NK Whitebit
  • db-izbjeglica
    20.7k
    Prvo i osnovno oni su pod nadzorom tak da ne mogu kupovati dok ne prodaju. Drugo tih 8 milja mora ici na pokrivanje dugovanja koji su cca 40 milja. Treće da će netko dati 8 milja da ih Bilić trančira čisto sumnjam.ElDorado

ma nije samo to... pa ne možeš upravljati novcem svoje tvrtke kako hoćeš, moraš imati logično objašnjenje. mislim, da bar mogu...

to je kao da ja najam sobe u svojoj kući plaćam 10000 eura mjesečno i na to platim samo 8% poreza, ne može, kad je svakome jasno da to vrijedi 100 eura i da bi na taj način oštećivao tvrtku (pravnu osobu) i državu.

tak i ovo, zašto bi netko sponzorirao hajduk sa nekom bolesnom cifrom koja nema veze sa tržišnim okolnostima i tvrtka (pravna osoba) od toga ne može dobiti ništa korisno, to je alarm za pranje love jer je brutalno neopravdan trošak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.