• chago13
    327
    i reprezentacija u ku...
  • Hnlovac
    6.2k
    lose - lose situacija
  • Crni86
    22.1k
    Olic da preuzme repku…. Ne znam, po meni je to puno premalo cv-a i iskustva sto on ima da bi bio izbornik A repke.

Nadam se da su istinite neke najave da Bilic preuzima repku. Dojma sam da on tu ima jos ne dovrsenog posla. Za mene je to najbolji izbornik kojeg smo imali u 21. stoljecu… a onda kad pogledas on je imao slican put kao Olic
  • NORTE
    24.9k
    Cijeli državni vrh navija za Hajduk.
    Hajduku je vlasnik HDZ, koliko god se to izbjegavalo reći, po stvarnoj vlasničkoj i upravljačkoj strukturi to je tako.
    U svojim strukturama imaju čovjeka koji je na brzom biranju svom najvećem najvećem šljamu ove države.
    Imaju Udrugu koja izvrsno živi od prodavanja magle i euforije, koja posuđuje novce od sumnjivih lihvarskih institucija diljem Europe.
    Pa zašto im onda sponzor ne bi bila baš sumnjiva kriptofirma kojoj je direktor sin glavnog državnog odvjetnika? Takva močvara ljudi uvijek pronađe model financiranja i nikad neće potonuti, uvijek se nađe netko tko će ubaciti, garantirati, prati i naslagati, i dobiti nešto zauzvrat.
    Klenx

Cibona-zadar-1.jpg
    Ali kako se ova poruka istih tih bumerang navijača luzerskih klubova može preslikati na njihov Hajdug pa to je predivno.
    Hns. Suci. Hdz. KriptoHdz. I drugi stadion plaća hdz. Sponzor Supersport(hdz). Režimlija. Fritule. Europska sramoćenja.
  • ElDorado
    11.6k
    @Klenx "Cijeli državni vrh navija za Hajduk.
    Hajduku je vlasnik HDZ, koliko god se to izbjegavalo reći, po stvarnoj vlasničkoj i upravljačkoj strukturi to je tako."

Promijeni Hajduk u Dinamo i doslovno sve od riječi do riječi će oni napisati za nas. Slažem se sa svim ostalim što si napisao ali ne možeš ovako generalizirati. Sam politički vrh uglavnom boli kita za nogomet u navijačkom smislu više su vezani za glasački interes pa će naravno tu biti ravnoteža podrške. Ionako uglavnom deklarativne.
    A siguran sam da sponzorstvo te ukrajinske individue nema baš puno veze s nekakvim navijačkim emocijama ili politikom već isključivo s interesom. Liku, ili grupaciji koja stoji iza njega sigurno su obećana neka brda i doline oko pogodavanja i utjecaja, ovisi za što je zainteresiran. Kad ga zajebu na prvom zavoju brzo će izletiti.
  • Hnlovac
    6.2k
    images-2026-06-16T134353-025.jpg
    Partijska vojska

Ali da ne bi bilo, nadam se da se za mog života nikad neće ponoviti niti naša poveznica s tim govnima poput 2007.
  • miro
    9k
    Apsolutno svi glavni ljudi u zemlji (osim gradonačelnika Zagreba) su hajdukovci - predsjednik, premijer, glavni drzavni odvjetnik, vecina ministara...
  • Zagi
    17.8k
    A siguran sam da sponzorstvo te ukrajinske individue nema baš puno veze s nekakvim navijačkim emocijama ili politikom već isključivo s interesom. Liku, ili grupaciji koja stoji iza njega sigurno su obećana neka brda i doline oko pogodavanja i utjecaja, ovisi za što je zainteresiran.ElDorado

Kako tebi ove dvije rečenice imaju smisla?
    Ako politika pogoduje njegovom osobnom interesu, kako to nije vezano sa politikom?

A i za legalnost ovako nečega, posve je nebitno hoće li ga na kraju izlevatiti ili ne.
  • ElDorado
    11.6k
    Ovaj bi tak držao i naš dres da ga je netko zvao. Ali meni je drago da ga nitko ne zove ni njega niti bilo kojeg političara. Neka tako i ostane.
  • ElDorado
    11.6k
    a jel po tebi Osijek bio legalna priča? I tamo se trgovalo, a svi su se divili kak eto lik koji je na kraju kao krimos zdimio u nepoznatom pravcu ulaže svoju lovu valjda iz ljubavi. Ovo s politikom naravno da ima veze ali ne izravne na to sam mislio.
    A u našem kretenlandu sve je legalno kaj nije kriminalno, a za neke čak i to.
  • Hnlovac
    6.2k
    Ma, držao bi on dres Varaždina, Rijeke, Osijeka, Zvezde, Želje, Bešiktaša da mu to donosi nešto

Dobro si rekao, na nama je da se što manje povezujemo s njima. Trebamo biti maksimalno profesionalni tokom izgradnje i do dovršetka Maksimira, a nakon toga 0 poveznica
  • Zagi
    17.8k
    a jel po tebi Osijek bio legalna priča?ElDorado

Ne. Osijek je odličan primjer političke prevare, barem ovak promatrajući sa strane.
    Esencijalno: investirajte u Osijek i prodati ćemo vam Belje (između ostaloga).
    Mađaroni investiraju u Osijek , prihvati se tuđa ponuda za Belje.

Samo ... Nekak sam dobio dojam da je to tebi okej.
    Mađaroni dobili kitu, domaći prevarant dobio ugovor. Vuk sit , ovce na broju?
  • Zagi
    17.8k
    A siguran sam da sponzorstvo te ukrajinske individue nema baš puno veze s nekakvim navijačkim emocijama ili politikom već isključivo s interesom.ElDorado

Ovo s politikom naravno da ima veze ali ne izravne na to sam mislio.ElDorado

Ha?
  • Ludovic IX
    11.8k
    Treba to gledat ovako - ako oni i uloze novce u neka pojačanja pa šta ja znam , nagodinu se još pojačaju s tim novcima (država im oprosti dugove tj Split to rijesi) , onda to mora pogurati bobana da okrene svaki kamen i da nadje dinamovce sa parama koji neće htjeti da hajduk prismrdi dinamu I da uloze pare (mislim na sponzore)
  • ElDorado
    11.6k
    gle slazemo se. Meni je to uzas ni u kom pogledu okej. Samo zelim reci da je to ista spika s ovim ukrajincen i da po meni nema bas veze da ga politika tu instalira. Taj Pirke je ukrajinski lobist obecao mu brda i doline valjda u turizmu, zemljista i slicno. A za to ce trebati i podrsku politike naravno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.